Celebrity News

Mia Borisavljević I DALJE neutešna posle GUBITKA OCA

Mia Borisavljević I DALJE neutešna posle GUBITKA OCA

Početkom jula Mia Borisavljević izgubila je oca, Rajka Borisavljevića, nakon zdravstvenih komplikacija i boravka u bolnici. Za pevačicu je ovo bio veliki udarac, budući da nie pomislila da ga nikada više neće videti, uprkos njegovom narušenom zdravlju.

Njen otac bio je legendarni valjevski košarkaš, član generacija KK Metalac, koja je 1973. godine ušla u Prvu saveznu ligu Jugoslavije.

Nikada niste spremni da izgubite roditelja. Ja o tome nisam ni razmišljala, jer nije bilo razloga. Moj otac je bio zdrav i živeo je sasvim normalno. Njegovo zdravlje se iznenada zakomplikovalo", objašnjava Mia za magazin "Gloria".

Naime, bivši košarkaš žalio se na bolove u leđima. Bio je kod lekara i dobio lekove protiv bolova. Međutim, kasnije tog dana pukla mu je trbušna aorta i iste večeri je operisan u Valjevu. Usledile su još dve operacije, zahvaljujući kojima je poživeo još 12 dana.

Pevačica je za to vreme bila sa svojim partnerom Bojanom Grujićem u manastiru Svetog Vasilija Ostroškog. Molila dse da njenom ovu donese spasenje i mir. Uprkos njenoj snažnoj volji da se oporavi, to se ipak nije desilo.

Sestra ju je obavestila da im je otac preminuo, a Mia nije stigla da ocu pokloni krstić iz manastira koji mu je ponela.

- Noć pre toga sam ga sanjala, i ma koliko ato nekome čudno zvučalo, sigurna sam da se tada oprostio od mene. U snu mi je rekao: Voli te otac, ja ću još malo da idem - priznaje Mia.

Iako joj je teško, nema izbora nego da krene dalje. Velika podrška su joj Bojan, majka i sestra. Posebnu snagu daje joj ćerka, Ema, svojim zagrljajima i smehom.