Celebrity News

Mila Jovović otkrila DETALJ koji je ZAPREPASTIO SVE: Inspirisana majkama iz ZEMALJA TREĆEG SVETA, zato sa decom RADI OVO!

Mila Jovović otkrila DETALJ koji je ZAPREPASTIO SVE: Inspirisana majkama iz ZEMALJA TREĆEG SVETA, zato sa decom RADI OVO!

Glumica Mila Jovović (43) nedavno je otkrila jedan detalj iz svog porodičnog života kojim je zaprepastila roditelje širom sveta.

Mila je inače mama dve devojčice: Ever Gabo (11) i Dašiel Edan (4), i namenski je kupila ogroman krevet kako bi cela porodica mogla da spava na njemu.

Naime, Mila je gostovala u emisiji Vendi Vilijams. Voditeljka ju je pitala da li Mila i njen suprug Pol i dalje spavaju sa decom u istom krevetu. Pitanje je proisteklo iz Milinog priznanja 2015. godine, kada je rekla da spava sa decom.

- Pol je režiser a ja glumica. Kada radimo zajedno, često radimo i po 15 sati dnevno. To znači da jedino noću imamo vremena za decu - kaže Mila. Međutim, otkrila je i da joj starija ćerka "preti" da će se uskoro iseliti iz kreveta u svoju sobu.

- Ever ubrzano raste i sve je viša, a stalno nam preti da će se povući u svoju sobu. Doduše, brzo se predomisli jer zna koliko bismo bili usamljeni bez nje - kaže Mila.

Usledila su i pitanja publike o tome kako onda ona i Pol održavaju strast u braku kada dele krevet sa decom.

- Svake nedelje imamo jedno veče samo za sebe. To je petak, kada odemo na večeru, pa u hotel i onda se bavimo "stvarima za odrasle" - kaže Mila.

Ona je na kraju zaključila i da su njena najveća inspiracija "majke iz zemalja trećeg sveta".

- Smatram da je veza između majke i dece mnogo jača u zemljama koje su siromašnije. Nema elektronike, nema fensi dečje opreme, samo majka koja svuda sa sobom vodi svoju decu, deli krevet sa njima, a komšinice joj pomažu i uskaču kad zatreba - zaključila je glumica.