Celebrity News

Milan Popović otkrio gde će mali Aleksandar živeti: On želi da njegova tri sina idu u istu školu

Milan Popović otkrio gde će mali Aleksandar živeti: On želi da njegova tri sina idu u istu školu

Privremena odluka suda u Zagrebu o staraljestvu nad Aleksandrom, sinom pevačice Severine Kojić Vučković i srpskog biznismena Milana Popović, da mališan pripadne ocu, izazvala je neverovatno interesovanje regionalne javnosti koja je podeljena.

Naime, dok su jedni stali uz Severinu, drugi smatraju da je odluka suda ispravna i da je sud, pre svega, cenio interes deteta.

Severinino pismo sinu: Pevačica ovim rečima potresla sve

Za sada, obe strane poštuju odluku suda pa je tako Severina sina, u dogovoreno vreme, odvela u kuću oca, koji trenutno živi u Zagrebu.

Nakon ovoga postavilo se glavno pitanje gde će mali Aleksandar živeti, u Hrvatskoj ili Srbiji. Odgovor na ovo dao je Milan Popović.

- Ovo sve nije trebalo da ispadne ovako. Institucije su donele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti deteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje verujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smeru. Nemamo šta nas dvoje da se mirimo ili šta već, nismo ni prvi, ni poslednji par koji se razišao. Naš zadatak je da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja - rekao je Milan koji ima obavezu da povremeno bude na Kipru, ima posao u Srbiji, ali i kuću u Zagrebu, piše zagrebački "Večernji list".

Milan je rekao da mu je želja da Aleksnadar nastavi da ide u školu u Zagrebu, ali i druga dva sina.

- Naravno da putujemo, kao i svi ljudi na svetu koji rade, dobro se organizujemo i to nije problem. Imam tri sina i voleo bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje ta škola će biti u Zagrebu - kaže on za pomenuti list i pominje kako neki mediji kontaktiraju samo Severinu za komentare na ovu temu. On, niame, smatra da svaki otac ima pravo da kaže svoje mišljenje i dodaje da je vrlo nezahvalno, ako ne i neprofesionalno, suditi o situaciji o kojoj ne znate dovoljno.