Celebrity News

Milan Popović ponovo tuži Severinu?

Milan Popović ponovo tuži Severinu?

Bivši suprug pevačice Severine Kojić, biznismen Milan Popović kome je nedavno hrvatski sud privremenom odlukom dodelio starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom ponovo planira da tuži umetnicu, pišu domaći mediji.

Severina objavila posebnu fotografiju: Pevačica je na današnji dan imala važnu poruku

Navodno će Popović tužiti Severinu sudu zbog nemara, usled razvoja događaja tokom protekle nedelje.

Naime, domaća štampa ranije je prenela da je Severina sina odvela u Grčku, ali da je zatim svom suprugu Igoru Kojiću dozvolila da ga odvede na Svetu Goru, dok je ona ostala u Solunu, piše "Informer".

Kako se navodi pevačica ima dozvolu da sina izvede iz zemlje, ali problem je nastao što je dozvolila osobi koja sa detetom nije u srodstvu da ga vodi van Hrvatske.

Kako prenosi pomenuti list, Aleksandar će do 3. januara biti sa majkom, a tada se vraća ocu. Hrvatski mediji ranije su preneli da je jedan od prethodnih dana kada je pevačicin sin trebalo da bude sa njom, mališan proveo sa jednom njenom rođakom.

Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti za “Story”: Trudiću se da naš sin redovno viđa majku

Podsećamo, mediji su nedavno pisali kako je Severinin suprug Igor Kojić odveo njenog sina na Svetu Goru, a o putovanju mališana van zemlje nije bio obavešten njegov otac Milan Popović.

- Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvek sam - rekao je Popović koji je za put mališana saznao od novinara,preneo je "Kurir".

Severina je navodno na svoj Instagram postavila fotografije iz Soluna, ali ih na njenom profilu više nema.