Celebrity News

Milena Vasić otkrila kako se Aleksandra Prijović snašla na snimanju serije “Ubice mog oca”

Milena Vasić otkrila kako se Aleksandra Prijović snašla na snimanju serije “Ubice mog oca”

Ulogom Bibe privukla je pažnju u seriji “Ubice mog oca”, a Milena Vasić vraća se na male ekrane i u novoj sezoni ovog projekta gde ćemo videti kako deli kadar sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

- Lik Bibe vraća se u četvrtu sezonu sa jednom vrlo atraktivnom i zanimljivom pojavom. Ona rešava jednu situaciju koja se pre svega nje tiče, a onda naravno i ostalih aktera - pomalo tajnovito kaže za “Blic” Milena Vasić pa na pitanje da li je savetovala koleginicu iz druge branše koja gostuje u seriji, kaže:

https://www.instagram.com/p/B0g-Ae2ptaD/

- Susret sa njom je za mene bio veoma prijatan i ono što me je iznenadilo kada sam je upoznala jeste da sam shvatila koliko je ona zapravo mlada. S time su se našalili i moji iz ekipe, koji su rekli da sam to prvo prokomentarisala, njenu mladost. Ona je zaista jedno divno mlado stvorenje koje prevashodno svojim radom, upornošću i vrednošću krči svoj put.

Prema njenim rečima, pevačica se odlično snašla na setu.

- Nije mi prvi put da sarađujem s nekim ko nema iskustva s glumom. Tako da su joj moji saveti dobrodošli i nadam se da su bili jednostavni i razumljivi. Videćete seriju i mislim da se Aleksandra jako dobro snašla u svemu - kaže Milena za "Blic", koju smo u više projekata imali prilike da čujemo kako lepo peva.

https://www.instagram.com/p/B0gdiqQi_gQ/

- Ja sam đak Muzičke škole “Josip Slavenski”. Završila sam pevanje i sviram klavir. Posle se moj put kao glumice, pored Jugoslovenskog dramskog pozorišta gde sam član, gradio i kroz Pozorište na Terazijama, gde sam igrala u mjuziklima i u nekoliko predstava. Tako da mogu da kažem da je moj deo glumačke karijere prožet pevanjem - objasnila je ona.