Celebrity News

Milica Dabović besna i ljuta: Stefanov otac za nas ne postoji!

Milica Dabović besna i ljuta: Stefanov otac za nas ne postoji!

Nakon što se sa sinom jedva izvukla iz Albanije, Milica Dabović s ogorčenjem otkriva da se otac malog Stefana ni u ovoj teškoj životnoj situaciji nije javio niti pitao za dete, koje nije video od avgusta, ali da je tako najbolje.

Nakon što je početak godine provela u ratom zahvaćenoj Siriji, gde je igrala turnir za tamošnji klub „Al Sahel“, košarkašica Milica Dabović (38) nastavila je svoju profesionalnu karijeru u Albaniji, gde je i dobila prve informacije o virusu COVID-19, zbog čije su pandemije uvedene izrazito stroge vanredne mere u toj zemlji. Poznata Cetinjanka, koja je veći deo života provela u Herceg Novom, pre izvesnog vremena pretrpela je strahovit zemljotres u Skadru, kada je za dlaku izbegla smrt.

PROČITAJTE I: Milica Dabović: Moj sin NEMA OCA!

Milica Dabović dramatičnu situaciju nije još stigla ni da zaboravi, a nedavno se susrela s pandemijom zbog koje je morala hitno da napusti zemlju u kojoj je igrala da bi se vratila u Beograd.

– Moj sin Stefan bio je sa mnom u Albaniji nakon perioda razdvojenosti od mesec dana, dok sam boravila u Siriji. To mi je palo mnogo teško, pa sam po povrartku iz Sirije uzela sina iz Herceg Novog, gde su ga čuvali moji. Dovela sam ga u Albaniju, a oko njega mi je mnogo pomagala drugarica Bogdana, koja ga je čuvala dok sam bila na treninzima. Saznanja o koronavirusu počela su da pristižu pre izvesnog vremena lagano. Sećam se da smo komentarisali šta se dešava u Kini, a potom su stigle vesti i o Evropi - rekla je Milica za naš magazin "Story" i dodala:

PROČITAJTE I: Njena sestra ispričala je da ih je otac maltretirao i fizički zlostavljao, a onda se oglasila i Milica Dabović

 

Sve što se dešavalo vrlo me je uznemirilo. Potom su uvedene vanredne mere. U Albaniji je situacija bila dramatična. Zatvoreno je sve, a osim radnji zatvorili su i sve banke. Nisam mogla novac da podignem, nisam mogla da kupim vodu. Da sam ostala tamo, u tim uslovima sa sinom, mislim da bih poludela – počinje priču Milica koja je iskoristila dobar momenat da pobegne iz vrtloga loših prilika i sa sinom se vrati u Beograd, u kome je njen dom, i gde ima mnogo prijatelja koji joj pomažu.

– Posle utakmice koju sam nedavno odlično odigrala pitala sam trenera da me pusti na nekoliko dana u Beograd, i on mi je to dopustio. U Beogradu sam zatekla podjednako lošu situaciju. Zaraza se širila, bila sam potpuno šokirana svime što nam se dešava. Ipak, bila sam i srećna što sam došla u Srbiju, što sam kod svoje kuće. Zalihe za dom nisam kupovala, osim kašica i mleka za sina, sve majke će me razumeti. Živim za taj dan kada će se ovo završiti – opisuje situacije kroz koje je prolazila poznata sportistkinja koja je od povratka u Beograd u kućnoj izolaciji s naslednikom i dodaje da se pridržava svih pravila.

PROČITAJTE I: Milica Dabović: Nijedna žena ne želi sama da podiže dete

 

Milica Dabović za naš magazin "Story" otkrila je da li je Stefanov otac tražio da vidi dete otkako su u kućnoj izolaciji u Beogradu. 

Odgovori na ovo pitanje bili su vrlo uznemirujući. Više detalja Miiličine ispovesti planira podrobnije da opiše u knjizi koju će objaviti.

– Ne. Stefanov otac uopšte ne traži da vidi svoje dete, njegov sin ga ne zanima. Njegov tata uopšte i ne postoji. I  tako je i bolje za mog sina. To je čovek koji je ukrao detetu njegova kolica, kada nas je ostavio ispred zgrade. Tada nas je poslednji put pokrao. Bolje da Stefan nema takvog oca. Desilo se mnogo loših stvari s njim. Saznala sam mnogo toga. Dete nije video od avgusta i ne traži da ga vidi ni sada kada su vanredne okolnosti, niti se javlja - rekla je Milica i dodala:

PROČITAJTE I: Milica Dabović iskreno: Sela sam u kafić, isplakala se i onda pomirila sa sestrom

Ja sam sa Šimetom imala mnogo loše iskustvo ali mi je Ljubomir, kako se zove Stefanov otac, tri puta gore stvari uradio, jedino što mi nije brata strpao u zatvor kao Šime. Ljubomir iza sebe ima brak, u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole – završava priču košarkašica koja i pored svih nedaća nije izgubila veru u emocije i poručuje da je njena ljubav prema sinu večna.

 

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading