Celebrity News

Venčanje u doba korone: Najlepši dan u životu Milice Janketić (FOTO)

Venčanje u doba korone: Najlepši dan u životu Milice Janketić (FOTO)

Milica Janketić - Brak iz čiste ljubavi...

Poznata glumica samo za magazin “Story” prenosi utiske o svom bajkovitom venčanju s dugogodišnjim izabranikom koje se održalo na pomalo drugačiji način nego što su zamišljali, otkriva nam da imaju veliku želju za potomstvom i priseća se svog oca, barda glume Miše Janketića, koji joj je tokom ovog važnog dana najviše nedostajao...

Milica Janketić brak - Venčanje bio je najlepši dan u životu glumice

O detaljima iz privatnog života glumice Milice Janketić (31) javnost nije imala mnogo prilika da sazna. Dugogodišnju vezu koju je nedavno ozvaničila brakom uspešno je krila od medija, možda toliko dobro da su mnogi za mladoženju čuli upravo tada. Miličinu harizmu i prepoznatljivu lepotu publika je uveliko upoznala gledajući je u televizijskim i pozorišnim projektima, ali prethodnih dana mora da joj je posebno bilo zanimljivo da na društvenim mrežama čita komplimente na račun njenog supruga.

Mnoge žene primetile su da je naočit, ali ono što bračnom paru sigurno najviše prija jesu pohvale vezane za sklad koji stvaraju dok stoje zajedno. Poslednji put kada smo slušali o privatnom životu ove glumice, inače toliko vešto skrivanom, povod je bio daleko drugačiji.

Prošlog proleća s tugom su ona, članovi porodice Janketić, kao i mnogobrojni poštovaoci njegovog lika i dela, ispratili glumičinog oca Mihaila. Samo oni znaju koliko teško su prebrodili te trenutke, ali sebi su obećali da život mora ići dalje jer bi Miša to baš tako želeo.

PROČITAJTE: SVI SE OKREĆU za Milicom iz Urgentnog Centra

I evo, tu izreku ponovili su ove jeseni, kada nisu želeli da dozvole da ih virus spreči u onome što su već predugo odlagali. Bio je ovo verovatno prvi veliki razlog da ponovo skupa nasmejani budu Milica, njena majka Svjetlana, braća Marko i Radomir, kao i sestra Iva. Osećaj je sigurno bio divan, ali kakve emocije je u Milici izazvao početak nove životne etape najbolje se vidi na fotografijama koje vam prenosimo.

Razgovaramo samo nekoliko dana nakon vašeg venčanja, da li su se bar donekle slegli utisci i koje trenutke ćete posebno pamtiti?

- Utisci se polako sležu. Sve je bilo zaista prelepo, i nama i ljudima oko nas. Uželeli smo se svi lepih događaja, tako da je svima prijalo. Mnogo toga je bilo posebno, pamtiću to kao jedan od najlepših dana u svom životu.

Ceremonija je upriličena u Beogradu, kako ste odabrali lokaciju?

- Podelili smo proslavu u dva dela kako ne bismo okupljali veliki broj ljudi. Prvo smo se venčali u Opštini Palilula i otišli na porodični ručak, a naredne nedelje venčanje je održano u Vaznesenjskoj crkvi, s predivnim horom. Nakon toga proslavili smo s najbližim prijateljima u dvorištu jednog gradskog restorana.

PROČITAJTE: Marko Janketić: Razgovori s Mišom koje ću zauvek pamtiti

Milica Janketić brak - Svadba koja je planirana pre korone, na sreću ipak je organizovana

U kojoj meri je bilo teško organizovati venčanje u doba pandemije i zbog čega ste odlučili da se to ipak dogodi sada?

- Planirali smo svadbu još pre korone, odlagali je već nekoliko puta i na kraju ipak odlučili da je organizujemo u najužem krugu porodice i prijatelja. Ovoj situaciji se, nažalost, ne nazire kraj, a mi moramo nastaviti sa životima, tako da smo se potrudili da sve osmislimo i organizujemo u skladu s trenutnom situacijom.

Osećate li da je ovaj period u vašem životu idealan za korenite promene poput ove, da li je uopšte doživljavate na takav način i šta za vas ovaj papir pre svega podrazumeva?

- Ne doživljavam to kao korenitu promenu, već kao prirodan sled događaja. Brak je kruna našeg dosadašnjeg odnosa. Već dugo smo zajedno, živimo zajedno, tako da je ovo bio najnormalniji i najprirodniji korak.

Mladoženja Dušan ne pripada javnoj sceni, nameravate li da tako ostane ili nam možete otkriti nešto o njemu?

- Zapravo, pravo ime mu je Dule. On je inženjer elektrotehnike, zajedno smo već pet i po godina i naši svetovi, bar što se posla tiče, iako naizgled nisu slični, veoma se nadopunjuju.

Kakav ste savet dobili od majke Svjetlane i koliko je za nju to bio emotivan dan?

- Moja majka, kao i otac, nisu nas mnogo opterećivali savetima, trudili su se da nas osposobe da sami pravimo svoje izbore. Naravno, uvek su nam nesebično pružali podršku i ljubav, što je najvažnije u takvim trenucima.

Prošla godina bila je u znaku odlaska vašeg oca Mihaila. Koliko vam je sada, kada ipak imate snage i za radovanje, to bilo teže bez njega?

- Sve je bilo veoma emotivno, za celu našu porodicu, ali mi nije bilo teško. Iako fizički odsutan, tata je uvek prisutan, kroz sve nas, u svakom trenutku. Kada ostavite toliko toga ize sebe, kao što je on ostavio, vi zapravo nikada ne možete "otići".

Rodbina verovatno već ima spremno i sledeće pitanje – kada ćete novoosnovanu porodicu proširiti? Imate li spreman odgovor?

- Kao što sam i sama odrasla u velikoj porodici, želja mi je da svoju proširim.

Na društvenim mrežama u početku niste kačili ništa vezano za venčanje, činilo se da vam je i tada bilo važnije da pratioce obavestite o novim ulogama.

- Nisam stigla ni da vidim telefon, a kamoli bilo šta da okačim. Jutro nakon venčanja morala sam da poranim na jednu probu, pa na drugu.

Na kojim profesionalnim angažmanima trenutno radite?

- Trenutno spremam dve predstave. "Komediju zabune", čija će pretpremijera biti krajem meseca na letnjoj sceni „Božidarac”, a premijera u Obrenovačkom pozorištu, i „Čarobnu frulu” u Pozorištancu „Puž”, čija se premijera očekuje početkom oktobra. Nedavno sam imala i premijeru kabarea "Ljubavni vremeplov 2" koji igram sa svojom divnom i dragom koleginicom Vesnom Stanković u dvorištu restorana „Azbuka”.

Komentari (0)

Loading