Celebrity News

Milica Milša o svom suprugu govori sa suzama u očima

Milica Milša o svom suprugu govori sa suzama u očima

Poznata glumica Milica Milša pričala je o svom dugodišnjem partneru Žarku Jokanoviću i njihovoj nestvarnoj ljubavi

U serijalu "Magazin In" koji vodi poznata voditeljka Sanja Marinković, na jednom mestu okupila je dobro poznatu ekipu domaćih zvezda. Kao što Sanjina tradicija ove emisiji i nalaže, pretresale su se razne životne teme, a jedna od najvažnijih, ali i najkompleksinijih, svakako bila je - ljubav!

Upravo na tu temu, mnogo toga imala je da kaže popularna Lara Simonović. Nakon dugogodišnjeg bračnog prijateljstva i zajednice u kojoj ona i Žarko funkcionišu kao jedno, Milica Milša u sa suzama u očima progovorila je svom bračnom partneru.

Milica Milša: Sinu sam bila i otac i majka

Prisećajući se početka njihove veze, Milica Milša istakla je da Žarko nije odustajao nijednog trenutka kako bi je osvojio. Zahvalna na svemu što je učinio za nju, u emisiji sviama je priznala da bez njega ne bi ni postojala...

- Za sve sam zahvalna! Prvo, zato što nije odustao kada se udvarao, zato što je moj muž i zato što je sa mnom 20 godinu i što je najbolji na svetu! Beskrajno ga volim! Ja ću se rasplakati koliko je on divan, koliko ja njega volim, koliko ja bez njega ne bih postojala. Život bi mi bio potpuno drugačiji i ne bih volela da mi je takav život. On je bio takav i dosta je tu verovatno vaspitanje uticalo, ne može čovek da se folira, mislim da niko ne treba da se folira - rekla je Milica Milša i dodala:

Milica Milša proslavila rođendan, a evo i KOLIKO JE GODINA NAPUNILA! Ne biste nikada pogodili! (foto)

- I danas mi se udvara. Za mene je njegovo ponašanje prema meni udvaranje. Želi da meni bude lepo. On se udvara i to baš. On uvek kaže: "Cilj mi je uvek da te nasmejem i da mi kažeš da ti je lepo sa mnom", ja to smatram udvaranjem. On je bio takav na početku i danas je takav - zaključila je Milica Milša.

Milica Milša u martu 2019. proslavila je 20 godina savršenog braka

Milica Milša više puta govorila je o tome kako je njen suprug savršen čovek za nju, a prošle godine u martu proslavila je 20 godina srećnog braka. Život skrojen po njihovoj meri krunisali su uzajamnim davanjem, nesebičnom ljubavlju i razumevanjem.

– Žarko se, jednostavno, pojavio i trebalo mi je jedno izvesno vreme da shvatim da je on idealan, ali on je bio uporan. Baš zato što je idealan on nije odustajao, tako da sam ja to shvatila i evo, ove godine slavimo dvadeset godina braka – rekla je tada Milica Milša u “Premijeri”.

Milica Milša i Žarko Jokanović: Stan ispunjen najlepšom prozom (foto)

U sledećem prilogu pogledajte kakva atmosfera je vladala u studiu nakon Miličinog emotivnog izlaganja...