Celebrity News

Milica Pavlović kupila LUKSUZNU NEKRETNINU u elitnom delu Beograda, ali na ove probleme nije računala!

Milica Pavlović kupila LUKSUZNU NEKRETNINU u elitnom delu Beograda, ali na ove probleme nije računala!

Jedna od naših najatraktivnijih pevačica, Milica Pavlović otputovala je na nekoliko dana u Crnu Goru, kako bi se odmorila nakon silnih obaveza, planirajući da se useli u novi stan čim se vrati, međutim, po pisanju domaćih medija, određene stvari nisu krenule svojim tokom, a upravo po samom povratku sa letovanja to je i saznala.

- Milica je nedavno kupila stan u jednom luksuznom naselju u Beogradu za koji je izdvojila 270.000 evra, a za samo renoviranje i opremanje je dala 50.000 evra. Trebalo je da se po povratku iz Crne Gore već useli i odvojila je dane koji su joj za to potrebni, ali majstori nisu završili sve radove. Ovo je Milicu dodatno iznerviralo jer joj to pomera sve planove. U prvi mah je pobesnela, ali se brzo smirila i odlučila da produži odmor. Ona je ostala još nekoliko dana u Crnoj Gori, a i na nastupe je odlazila upravo odatle - rekao je izvor blizak pevačici.

- Mislila sam da ću se useliti ove nedelje ali očigledno još malo strpljenja treba. Na crnogorskom primorju odmaram po dan-dva jer imam udarnički tempo i četiri puta nedeljno pevam u različitim gradovima, posvećena sam i četvrtom studijskom albumu, a za jesen spremam jedan projekat koji će biti na nivou Balkana - ispričala je pevačica.