Celebrity News

Milica Pavlović - U mom telefonu nema eksplicitnih fotografija

Milica Pavlović - U mom telefonu nema eksplicitnih fotografija

Pevačica Milica Pavlović javno je podržala Jelenu Karleušu i stala u njenu odbranu zbog skandala oko golih slika na kojima se pevačica navodno nalazi. Međutim, Milicu ta sudbina ne bi mogla da zatekne...

- Što se tiče eksplicitnih fotografija, nikad ne reci nikad, ali trenutno u mom telefonu ne postoji ništa slično. Jednostavno, ne slikam se tako. Ali, opet kažem, ko zna šta nosi dan, a šta noć? Nema mesta osuđivanju - istakla je pevačica za "Alo" i dodala:

- Svakome se može dogoditi to što se dogodilo Jeleni. Pogotovo javnim ličnostima. Poznati su konstantno na meti i često se dešava da im neko ukrade telefon ili namesti fotomontažu, a tada im život postane pet puta dramatičniji - zaključila je Milica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jan 5, 2019 at 9:40am PST


Cela drama oko golih slika je nastala zbog navodnih slika te vrste Jelene Karleuše (za koje pevačica kaže da su fotomontaža), koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu.

Pevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... Juče se oglasio i njen muž Duško Tošić na svom Instagram profilu, gde je objavio Story u vidu slike gde su Jelena i on zajedno, te demantova bilo kakve navode o potencijalno razvodu.