Celebrity News

Milica Todorović i Petar Strugar počinju da žive zajedno?

Milica Todorović i Petar Strugar počinju da žive zajedno?

Novopečeni par, pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar uskoro otpočinju zajednički život, pišu domaći mediji.

Kako se navodi svoje zajedničko ljubavno gnezdo planiraju za mesec dana, najviše dva, a Milica će se preseliti kod Petra koji ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj devojci, piše "Kurir Stars".

- Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni - rekao je izvor ovog lista i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 11. Јан 2020. у 12:03 PST

- Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja - objašnjava list i kaže kako je Milica oduševljena ovom idejom.

Potvrdili da su u vezi: Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju ljubav

- Njih dvoje su za ovo relativno kratko vreme veze uspeli da odu na sva moguća mesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima - naveo je izvor za "Kurir Stars" .

Kako se još piše, kada se preseli kod Petra, Milica ima u planu da izda svoj stan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана 13. Јан 2020. у 2:19 PST

Podsećamo, nako što je Petar odveo svoju devojku u Crnu Goru gde ju je upoznao sa roditeljima, par planira uskoro da ode u Kruševac kako bi glumac upoznao pevačicinu familiju.

– Milica nikada nije bila srećnija. Osim što joj je poslednja pesma postala hit i ima nastupe više nego ikada, rešila je stambeno pitanje, te će uskoro kupiti svoj stan, a i na ljubavnom planu joj cvetaju ruže - rekao je nedavno izvor za "Blic".