Celebrity News

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je JAKO BLISKA

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je JAKO BLISKA

Pevačica Milica Todorović se nakon raskida sa koreografom Milošem Paunovićem iselila iz njegovog stana i preselila u novi.

Milica odnedavno, prema saznanjima "Paparaco lova", živi u jednom elitnom beogradskom naselju i to u istoj zgradi u kojoj živi i njen dugogodišnji prijatelj i kum, pevač Stevan Anđelković.

Milicu je ekipa pomenute emisije snimila kako se sa aerodroma "Nikola Tesla" odvozi u novi stan u kome boravi, a potom i kako ispred zgrade uživa u društvu Stevana i još nekoliko prijateljica.

Naime, uopšte ne čudi što je Milica po svemu sudeći želela da nakon teško perioda kroz koji je prošla živi u blizini priajtelja sa kojim je veoma bliska.

Podsetimo, Milica i Miloš Paunović letos su raskinuli vezu dugu pet godina, a ova vest u javnost je dospela dva meseca kasnije, u septembru.

- Miloš živi život od danas do sutra, dok je Milica mnogo stamenija. Ona je sa 16 godina počela da zarađuje i živi samostalno, razmišlja o budućnosti i o tome gde sebe vidi za nekoliko godina. Kada je shvatila da sa Milošem nema iste poglede na budućnost, odlučila je da stavi tačku. Napustila je stan u kojem su zajedno živeli i vratila se u svoj. Nije joj lako jer pet godina nije malo i jako je volela Miloša, ali je razumno postupila - rekao je ranije izvor blizak paru za "Blic".