Celebrity News

Milicu samo SEKUNDE delile od PAKLA: Doživela nezgodu koja je mogla da je košta lepote!

Milicu samo SEKUNDE delile od PAKLA: Doživela nezgodu koja je mogla da je košta lepote!

Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih pevačica sa naše estradne, nedavno je doživela nezgodu koja je mogla da je košta lepote!

Naime, Milicu su sekunde delile od toga da zauvek ostane obeležena, kada se u jednom restoranu srušila i pala na pod na kojem je bila srča od stakla.

- Milica je došla u jedan prestonički restoran kako bi sa društvom proslavila uspeh albuma "Zauvek". Veselo društvo je nazdravljalo, komentarisalo nove pesme i sumiralo utiske sa snimanja spotova. Sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom momentu nije pukao jedan od nogara na stolici na kojoj je Milica sedela - počeo je priču za VIP jedan od gostiju koji su se zatekli u istom restoranu u kojem je Pavlovićeva bila sa društvom.

Kako nam je objasnio, sve se odigralo u sekundi, a scena je bila prava filmska.

- Sve se odigralo za nekoliko sekundi. U jednom trenutku je sedela i nazdravljala sa društvom, a već u sledećem se desila prava drama. Izgubila je ravnotežu i počela da pada, ali kako je pokušavala da se pridrži za sto, sa istog je oborila sve čaše i flaše, koje su se razbile i pale. Sekunde su je delile od toga da licem i rukama padne na srču od čaša i flaša, ali je, na sreću, pored nje bio prijatelj, koji ju je u poslednjem momentu spasao - otkriva VIP-ov izvor.

Kako kaže, Miličine drugarice su počele da vrište, svi su skočili i samo je brzom reakcijom dečka koji je sedeo tik do nje sprečena katastrofa.

- Njen prijatelj je rukom povukao Milicu tako da joj se staklo ne zarije u lice, iako je bilo bukvalno na milimetar od njega. U prvom momentu ona je bila u šoku i veoma uplašena. Tresle su joj se ruke, jer je tek nakon što je sve prošlo shvatila šta je moglo da joj se desi. Situacija nije bila nimalo naivna jer je ceo pod bio prekriven staklom, a budući da se radi o poznatoj osobi, svi prisutni u restoranu su gledali šta se dešava - priča izvor sa lica mesta. Osim toga, menadžment restorana je odmah reagovao, te su se izvinili Milici i njenom društvu, a kako bi ublažili neprijatnost, ponudili su joj da cela večera bude na račun kuće, što je pevačica ipak odbila.

- Milica ima traume od tada i veoma je obazriva, pa kada posećuje restorane, po nekoliko minuta proverava da li je mesto na koje će sesti stabilno i u kakvom je stanju - ispričala je Miličina bliska prijateljica.

Ovim povodom, Milica je odbila da komentariše situaciju, ističući da voli da priča samo o lepim stvarima.