Celebrity News

Miljenik žena širom sveta: Šta nam to najavljuje prezgodni Džon Snou?

Miljenik žena širom sveta: Šta nam to najavljuje prezgodni Džon Snou?

Kosa Kita Haringtona koji tumači lik Džona Snoa u seriji "Igra prestola" mogla bi da oda kraj poslednje sezone, piše britanski sajt Metro, budući da se ovaj glumac još nije odrekao dugih uvojaka, kao što je obećao kada završi sa snimanjem popularne serije.

Glumac se sa istom frizurom koju ima u seriji, pojavio i na žurci koja je organizovana za članove ekipe jedne od najpopularnijih televizijskih serija današnjice.

On je ranije izjavio da će lokne skratiti čim završi sa snimanjem "Igre prestola". Budući da su mu lokne još na glavi, to sugeriše da snimanje serije i dalje traje i da bi Džon Snou mogao da preživi do kraja serijala.

Ipak, teško je bilo šta predvideti dok pisac knjiga, po kojima je nastala serija, Džordž. R. R. Martin ne završi poslednju knjigu “Vetrovi zime", piše Metro.co.uk.

Po svemu sudeći, žurka je bila dobra, a muziku je u jednom trenutku puštao i sam Kit, koji se dobro zabavljao.

Nova sezona imaće mnogo više intriga i ubistava, nedavno je izjavila Sofi Turner koja glumi Sansu Stark.

- Mogu da vam otkrijem da se ljudi definitivno okupljaju. Svi se ujedinjuju da se bore protiv predstojeće propasti - rekla je ona nedavno i dodala da je mnogo tenzije između manjih grupa koje se bore za šta one misle da treba.

- To je 'Igra prestola' i biće krvavije i biće mnogo više smrti i emotivnog mučenja nego u svim prethodnim godinama - otkrila je ona.