Celebrity News

Miloš Biković: Želim da odem daleko od prevare i izdaje

Miloš Biković: Želim da odem daleko od prevare i izdaje

Miloš Biković, jedan od naših najtalentovanijih glumaca koji gradi karijeru u Rusiji, često na društvenim mrežama iznosi svoje stavove o životu društvu, a oni koji ga prate, znaju da iako nije dubiozno u politici, svoje mišljenje o celoj sceni poseduje i te kako.

Budući da se ne ističe u drugim sferama osim u onome što najbolje ume, a to je gluma, Miloš iapk na svojom Instagramu voli da čuje mišljenje i drugih koji su iz Srbije ili iz neke druge zemlje.

NAJEŽIĆETE SE kad budete pročitali šta Miloš Biković PAMTI IZ DOBA kada je imao SAMO 11 GODINA!

Popularni glumac ovih dana uživa na Floridi, a njegova objava na Instagramu pokrenula je debatu pratilaca o poruci koju je ostavio a koja glais ovako:

- Fotka na kojoj se čita želja da se ode... od svega... Otići laganim korakom od svega lošeg... izdaje, prevare, pokvarenosti... od politizacije, bolesnih ambicija, nekompetentnosit, mržnje, zavisti... udaljiti se i ići svojim putem, mirno, ne osvrtati se, pokušati da doprineseš kulturi svog naroda (ovde mislim na svoju publiku u Rusiji, Srbiji, Ukrajini, Bosni, Azerbejdžanu itd...) ili jedostavno na ovoj slici idem po parče pice.

Pogledajt...

https://www.instagram.com/p/B5qL6FeHMHL/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se...

Nakon što je u medijima objavljeno da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković raskinuo vezu s manekenkom Barbarom Tatalović, sa kojom je zajedno živeo, mnogi predstavnici sedme sile pokušali su tokom dana da stupe u kontakt sa popularnim Beograđaninom.

Osim što se Biković, koji se trenutno odmara od profesionalnih obaveza, nije javljao na mobilni telefon, nije ni odgovarao na poruke s pitanjem da li je vest tačna, čime je prećutno potvrdio istinitost tvrdnji “Stara”.

Pročitajte kako je tekla njihova veza