Celebrity News

Miloš Biković se nada da ga režiseri nisu birali za filmove samo zbog OVOGA

Miloš Biković se nada da ga režiseri nisu birali za filmove samo zbog OVOGA

Miloša Bikovića, jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, publika ima priliku da gleda u filmu Balkanska međa, u kojem igra Vuka, srpskog policajca sa Kosova, kome su albanski teroristi ubili celu porodicu.

- Zadovoljan sam kako je publika primila naš film, ali ne u prvom redu zbog gledanosti, već zbog emotivne reakcije na priču. Često čujem komentare da nam je ovakav film bio potreban jer smo, kao narod, nebrojeno puta prikazani na loš način. Kroz Balkansku među možemo drugačije da odredimo svoj odnos prema istorijskim događajima jer ne može isključivo autokritika biti naš mejnstrim i naša kulturna strategija. U moru kritike i propagande protiv nas treba nam film koji će nam dozvoliti da se pošteno isplačemo, ali da navijamo za našu stranu - priča Biković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Mar 25, 2019 at 7:13am PDT

Iako mnogi misle da je lepim glumcima put do zvezda lakši, Biković otkriva da je za glumce privlačan izgled i hendikep.

- Lepota za mladog glumca može da bude hendikep jer može da ga svede na manekena koji samo pozira u kadru. Nadam se da sam imao dovoljno mozga da izbegnem tu zamku, ali nikada neću saznati da li su me reditelji birali samo da bi im ulepšao kadar - rekao je on, piše Alo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Mar 8, 2019 at 3:37am PST