Celebrity News

Minja Miletić postala mama: Simbolično ime za ćerku

Minja Miletić postala mama: Simbolično ime za ćerku
Minja Miletić, novinarka i urednica emisije „Novi dan” na TV N1, postala je mama. U jednoj beogradskoj klinici na svet je donela devojčicu, a porođaj je protekao u najboljem redu. Ćerki je dala ime Anika.

Vest da će postati mama voditeljka je prvo podelila sa emotivnim parnerom i ubrzo se povukla s malih ekrana. Iako je već neko vreme priželjkivala dete, potvrda da će se to dogoditi izazvala je u njoj bujicu emocija, o čemu je govorila upravo za naš magazin.

– Konačna potvrda izazvala je u meni bujicu raznih osećanja. Bila sam pomalo preplašena, ali nadasve presrećna – rekla je voditeljka i otkrila kako je njen emotivni partner reagovao kada je s njim podelila tu vest.

– Ova trudnoća je plod naše ljubavi. Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir. – rekla je Minja koja identitet partnera ne želi da otkriva.

Pročitajte: Zašto voditeljku Minju Miletić više niko ne pita “kad ćeš da se udaš”

– Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem vaših novina. Osećam da je lepo da im kažem da je sa mnom sve u redu i da me nema na malim ekranima zato što sam trudna. Takođe, smatram da postoji razlika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i tako želim i da ostane.

Minja Miletić postala mama - Priželjkivala sina, međutim sudbina se još jednom poigrala sa njom i podarila joj devojčicu

– Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada je doktorka rekla: „Minja, čestitam, bićete majka jedne devojčice”. S obzirom na to da sam bila potpuno nespremna za tu informaciju, pitala sam je da li je sigurna, da slučajno nije pogrešila (smeh). Sada sam to potpuno prihvatila i presrećna sam jer će moja ćerka imati najbolju sestru od tetke, moju Unu. Nadam se da će se bliskost, koju moja sestra Aleksandra i ja imamo, preneti i na njih dve. Već ih zamišljam zajedno i radujem se toj slici.

 

Komentari (0)

Loading