Celebrity News

Mirka otkrila sve detalje Vujadinove operacije, kao i kako je problem nastao

Mirka otkrila sve detalje Vujadinove operacije, kao i kako je problem nastao

Fudbaler Vujadin Savić je bio primoran da ode na operaciju nakon povreda koje je nedavno imao.

Sportista će posle intervencije morati da miruje dvadesetak dana nakon čega nastavlja punom parom.

– Već mesec dana ne treniram, mislili smo da može da prođe samo sa terapijama bez treninga, ali nije moglo – istakao je Vujadin, pa potom izneo detalje.

Nije mogao da izbegne OPERACIJU: Vujadin Savić u bolnici

– Operisao sam prepone i pauza je dve do tri nedelje. Bože zdravlja, biće sve u redu brzo – poručio je za “Telegraf” Savić, koji se na Instagramu ogasio pre i posle operacije.

Glumica Mirka Vasiljević za “Blic” otkriva kako je sada fudbaler.

- Sve je super prošlo, što me raduje. Ceo problem je nastao kada se posle nekoliko utakmica na Kipru povredio i nakon brojnih lekarskih pregleda koje je obavio tamo, sve prognoze su bile da će se sve rešiti terapijama. Međutim, vreme je prolazilo, a pošto je Vujadin odgovoran i veliki profesionalac uradio je dodatna ispitivanja jer je osećao bol. Otišao je u Nemačku, gde su lekari rekli da je najbolja stvar koja može da se uradi operacija, jer će to na duže staze dati najmanje komplikacija. Ubrzo je usledio moj povratak u Beograd, jer sam imala zakazana snimanja serije, te je on morao da nastavi lečenje u Nemačkoj bez mene. Vujadin je u dobrim rukama, sa njim su dobri lekari i verujem da će sve proći u najboljem redu - rekla je glumica i dodala:

- U roku od dva dana su ga spremili za hiruršku intervenciju, operacija je odrađena. Sve je prošlo bez bilo kakvih problema i brzo je pušten kući. Srećom, moji baka i deka su penzioneri u Nemačkoj, bili su sa njim, čisto da zna da je neko blizak uz njega. Naravno, i mi u Beogradu smo sve vreme sa na telefonu, a danas ili sutra bi trebalo da se vrati u Beogradu. Bitno da je ceo taj loš period sada iza nas i da će sve dalje biti dobro jer će moći da se posveti treninzima. Povrede su sastavni deo fudbala, najbolje bi bilo da ih nema, ali se dešavaju - istakla je Vasiljevićeva.