Celebrity News

Mirka Vasiljević doživela SAOBRAĆAJNU NEZGODU

Mirka Vasiljević doživela SAOBRAĆAJNU NEZGODU

Glumica Mirka Vasiljević doživela je saobraćajnu nezgodu prošle nedelje u Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, glumica zbog male nepažnje nije uspela blagovremeno da ukoči te je svojim automobilom udarila u kamion koji se iznenada zaustavio.

Šteta na njenom automobilu je prilično velika, ali umetnica ne brine zbog materijalne štete, već ističe da je najvažnije da je prošla bez fizičkih posledica.

- Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Nisam srećna što mi se dogode sitnije neprilike u saobraćaju, ali Bože moj, događa se stalno nekome, i to su normalne stvari. Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da nije niko u problemu. Sve može da se reši i bitno je da nisam morala da uzurpiram familiju i prijatelje da mi pomažu. Bila sam sam u automobilu i ne bih više detaljisala na tu temu - rekla je nevenčana supruga Vujadina Savića za "Blic", ali nije želela da otkrije kako je izazvala udes.

Izvor blizak glumici kaže da je Mirka za kratak vremenski period imala tri peha u saobraćaju i da je zbog toga ljuta na sebe.

- Nije uspela da zakoči na vreme i udarila je u kamion. Već treći put udara isti auto. Možda joj nije taličan i verovatno mora da bude malo koncentrisanija kao vozač - ispričao je navodno Mirkin drugar za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirka.vasiljevic (@mirka_.vasiljevic) on May 2, 2019 at 11:13am PDT