Celebrity News

Mirka Vasiljević iskreno: Želim još jedno dete, ali Vujadin se nećka

Mirka Vasiljević iskreno: Želim još jedno dete, ali Vujadin se nećka

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić imaju jednu od najskladnijih veza na našoj javnoj sceni. Iako nisu zvanično rekli sudbonosno „da”, oni odavno smatraju da su u braku, a kao kruna njihove ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andreja i Mihajlo i ćerka Adrijana. Lepa mama ne skriva da bi volela da prošire porodicu.

– Želim četvrto dete, ali Vujadin se nećka. Svestan je da je dete velika obaveza. Voli on decu, ali želi sve da im priušti i nije siguran da li bi mogao finansijski da izgura sve to. Nagovoriću ja njega! Razmišljala sam da kupim psa, a onda sam shvatila da je bolje da imam bebu. Treće dete rodila sam sa 24 godine i smatram da sam napravila dovoljno veliku pauzu – rekla je Mirka za „Informer”, i istakla da je zaboravila sve probleme koji su pratili prve dane roditeljstva.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Nijednoj ženi fudbalera nije lako!

– Moje drugarice tek planiraju decu ili su sada prvi put trudne, pa me zovu za savete oko beba, a ja ničega ne mogu da se setim! Zaboravila sam i njihove grčeve, i muke kad su im rasli zubići, i šta sam im davala da jedu... Volela bih svega toga da se podsetim. Nijedan moj poslovni uspeh ne može da se poredi s tim što sam majka troje dece. Istina je da je malo dete mala briga, a veliko velika, ali spremna sam da se uhvatim ukoštac sa svim! Nema veće sreće od kuće pune dece – rekla je glumica za pomenuti list.

Vujadin zbog fudbalske karijere često menja adrese stanovanja, a s njim i čitava porodica. Mirka priželjkuje da će on u naredne četiri godine završiti igračku karijeru te da će moći više da se posveti porodici.

Pročitajte: Mirka Vasiljević sa troje dece napustila Srbiju, dosta joj je života na dve adrese

Pročitajte: Mirka Vasiljević dobila poklon od fudbalera koji nije njen muž, Vujadin ovako reagovao

– Kada završi karijeru, moći će više da mi pomaže. A i tada ćemo biti stacionirani na jednom mestu, što je super za decu. Nikad se nisam žalila, sve sam iznela sama na svojim leđima, ali nije bilo lako svih ovih godina ispratiti Vujadina s troje male dece. Dešavalo se da nam u petak jave da se u ponedeljak selimo iz Nemačke u Francusku! Takve situacije su bile teške za sve nas, ali nisam želela da se vratim u Beograd i da deca budu odvojena od oca. Zato će biti mnogo lakše kada Vujadin prestane profesionalno da igra fudbal – završila je ona.

Komentari (0)

Loading