Celebrity News

Mišel Fajfer priznaje: Izgladnjivala sam se, bila sam sve tanja i iscrpljenija

Mišel Fajfer priznaje: Izgladnjivala sam se, bila sam sve tanja i iscrpljenija

Prošlo je već 35 godina od filma "Lice s ožiljkom" u kojem su zajedno glumili Mišel Fajfer i Al Paćino

Mišel Fajfer i Al Paćino opet su se našli jedno pored drugoga i to čak 35 godina nakon što su zajedno snimili film "Lice s ožiljkom", a u kojem se spomenuta glumica i proslavila.

A post shared by Jose L. (@josejr_actor) on Apr 22, 2018 at 12:43am PDT

Mišel je u filmu tumačila ulogu Elvire, žene kubanskog imigranta Tonija Montana kojeg je glumio Paćino. Da bi se što bolje unela u ulogu kokainske zavisnice, glumica je morala da izgubi na težini zbog čega se na kraju snimanja ovog filmskog hita osećala izgladnelo i iscrpljeno.

- Bila sam sve tanja i tanja i sve icrpljenija kako je vreme prolazilo. Bukvalno sam se izgladnjivala. Kad bismo završavali sa snimanjima neki od članova ekipe nosili su mi peciva jer su bili zabrinuti za mene - prisetila se Mišel.

A post shared by ⠀??????.? (@nadene.xo) on Apr 21, 2018 at 8:03pm PDT

U to vreme Mišel je bila još nepoznata glumica, dok je Paćino posle uloge u "Kumu" već bio poznato lice.

"Lice s ožiljkom" velikog Brajana De Palme smatra se kultnim ostvarenjem. Reč je o kriminalističkoj drami o moći i pohlepi, koja je u u trenutku pojavljivanja redefinisala kriminalistički žanr, a malo koji film je ostavio tako snažan uticaj, ne samo u svetu gangsterskog filma, već u pop kulturi - reči su kojima se film opisuje.

A post shared by Micah (@4micah21) on Apr 21, 2018 at 9:58pm PDT