Celebrity News

Misteriozna fotka Marije Šerifović zaintrigirala sve. Čija je ruka koju drži?

Misteriozna fotka Marije Šerifović zaintrigirala sve. Čija je ruka koju drži?

Pevačica neprikosnovenog glasa Marija Šerifović izazvala je burne reakcije brojih fanova na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju gde se drži za ruku sa nepoznatom osobom

 

Marija Šerifović je vrlo aktivna na društvenim mrežama, te tokom ovih dana koje većina provodi u izolaciji, nalazi način da na razne načine oraspoloži svoje fanove. Mnogi su, tako tražili da im otpeva neki narodnjak, pa im je ispunila i tu želju.

Čuli smo je i kako peva "Shallow" od Lejdi Gage. Nadamo da će i dalje sluštati brojne zahteve pratilaca koji joj traže da ih svaki dan obraduje novom pesmom.

Sa druge strane, pozitivne reakcije njenih fanova izazvalo je još nešto... Naime, popularna pevačica, koja emotivni život drži daleko od očiju javnosti, postavila je "Instagram stori" koji je pokrenuo lavinu komentara.

Na misterioznoj fotografiji se vidi kako se drži za ruku sa nepoznatom osobom.

Pošto je "Instagram stori" osvanuo bez opisa, krenula su nagađanja da je u pitanju Marijina voljena osoba.

Marija se povodom toga nije oglasila...

Marija Šerifović – Dugo sam sama

Nedavno smo imali priliku da razgovaramo sa Marijom Šerifović, te smo uspeli da saznamo nekoliko detalja upravo vezanih za njen emotivni život.

Oni koji vas bolje poznaju tvrde da ste velika zavodnica, ima li u tome istine? Da li ste skloni pravljenju velikih romantičnih gestova?

- Ne mogu da se setim ko je to izgovorio u medijima, pa me svi pitaju da li sam zavodnica. Ljudi, ja sam godinama sama, kakva sam ja to zavodnica (smeh)? Ne mogu to za sebe da kažem, zaista. Ali u ljubavi sam prilično predana i romantični gestovi mi nisu strani - rekla je u intervjuu za magazin "Story".

Na pitanje kako izgleda kada je u ljubavi srećna, a kako kada pati, popularna pevačica je rekla:

- Patim jer samu sebe opterećujem, u vezama sam retko kada bila istinski srećna. Imam neke osobine koje ne mogu da iskorenim, od ljudi mnogo očekujem i uvek se razočaram. 

Pominjali ste i želju da se ostvarite kao majka. Vidite li njenu realizaciju u skorašnjem periodu?

- Ne mogu sad da vam otkrijem tačan datum kada će se to desiti, iako me svi pitaju, a ne znam zašto. Ipak, sigurna sam da će se desiti pre moje četrdesete godine. To mi je želja, pa ćemo videti. Još uvek nisam u potpunosti spremna, ali biću.

Marija Šerifović o prvom detetu: Volela bih da bude dečak!

Pošto je istakla da je sigurna da će se u narednim godinama ostvariti kao roditelj i dodala još nekoliko zanimljivih činjenica na tu temu.

- Najlogičnije je da moje dete ja donesem na svet. Samo se nadam da neće biti pevač ili pevačica. Što se mene tiče može da bude muzičar, ali nikako izvođač. Bitno je da bude živo, zdravo i pametno. Ali sigurno bih se bolje snašla sa sinom. Sa druge strane, bilo bi beskrajno zanimljivo da imam devojčicu koja će biti mali bandit kao ja. Videćemo šta će da se desiti - rekla je Marija za "Story" i dodala:

- Sve ozbiljnije razmišljam o tome, jer smatram da je reč o najvećem životnom trijumfu. Moram da vam priznam da se pri samoj pomisli na to vrlo radujem.

Marija Šerifović: Biću dobar građanin, predlažem to i vama!

Budući da se mlade osobe koje nemaju patnera često opredeljuju da usvoje dete, Marija Šerifovič je povodom ovoga jasno iznela svoj stav…

- To je najuzvišeniji čin koji jedan čovek može da uradi. Divim se ljudima koji su spremni na tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam - zaključila je Marija.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading