Celebrity News

Mladi se sa tim često susreću: Ognjen Amidžić je u srećnom braku, ali ovo ga strašno potresa

Mladi se sa tim često susreću: Ognjen Amidžić je u srećnom braku, ali ovo ga strašno potresa

Poznati voditelja Ognjen Amidžić gostovao je u emisiji kod svoje koleginice Sanje Marinković u ovonedeljnom izdanju "Magazina In".

Kako je ljubav nezaobilazna tema u pomenutoj emisiji, Ognjen je sa ostalim gostima komentarisao kako je mladima teško da je pronađu danas, te da su sada neke druge vrednosti na snazi.

- Ljudi se danas upoznaju preko društvenih mreža, vide se i smuvaju se. Mislim, ne znaš sa kim imaš posla, ne da je to mačka u džaku, nego možeš da se ubiješ sutra, možda nosi neku bolest... Meni je to strašno, mnogo mi je žao mlađih generacija, Instagram je postao kao izlog, vidi kako sam se napucao, ovo, ono, ne znaš ni da li je normalan niti bilo šta - ispričao je Ognjen, vidno iznerviran, prenosi pink.rs.

Inače, Ognjenova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, sa kojom je voditelj već osam godina u braku, nedavno je otkrila kakav ona i njen muž imaju odnos.

Naime, ona je u jednoj emisiji na pitanje da li Ognjenu proverava mobilni telefon, rekla:

– Ne gledam Ognjenov telefon i mislim da niko ne treba da gleda tuđ telefon. Jer mislim da svako od nas ima pravo na privatnost, bez obzira što smo mi u braku ili bilo kojoj zajednici, mi smo individue. Ko kome daje za pravo da čačka po tuđem telefonu. To bi bilo, da budem malo vulgarna, kao da idete sa mužem u toalet. Ja se nadam da to niko ne radi, ja ne radim – rekla je Danijela kroz smeh.