Celebrity News

Mnogi žele "kule i gradove", ali ne i ona: Jednostavna novogodišnja želja Milice Pavlović

Mnogi žele "kule i gradove", ali ne i ona: Jednostavna novogodišnja želja Milice Pavlović

Atraktivna pop zvezda Milica Pavlović otkriva po čemu će pamtiti godinu koja je na izmaku i sa kojim kolegom bi volela da snimi duet.

Ona kaže da joj je 2017. godina donela mnogo uspeha kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

- Godinu ću pamtiti samo po dobrim stvarima, zaista. Prekjuče mi je javljeno da je moj album najslušaniji u protekloj godini, da sam najslušaniji izvođač na Jutjubu. Neizmerno mi je drago zbog toga. Sa druge strane, srećna sam što su svi oko mene, naročito najbliži, živi i zdravi, a tek me raduje što su oni najstariji zdravi i samo neka se nastavi istim tempom - ističe Milica, za "Alo", i otkriva neobičnu novogodišnju želju.

- Želim da prekinem da jedem slatkiše - rekla je seksi senjorita sa osmehom, a onda se nadovezala:

- Svakog dana ostvarim nešto lepo i uvek treba da ostane još nešto što želim, ali o tome ne bih da pričam previše - rekla je Milica, a potom se osvrnula na album njenog kolege Saše Matića.

- Verujem da će u narednih dva meseca njegove pesme postati enormno veliki hitovi. Kada me Sale jednog dana bude imao u planu, biću tu za duet i čekaću. On je pre svega divan čovek i mislim da mu se ove dobre stvari dešavaju zato što privlači takvu energiju i prenosi je na svoju publiku - rekla je Milica za „Alo!”.

Budući da se često spekuliše da je sklona istom polu, seksepilna pevačica Milica Pavlović odlučila je da prilikom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića stavi tačku na razna nagađanja.

- Da li si se nekada poljubila sa ženom i išla do kraja? - Ognjen je pitao Milicu, koja mu je sa osmehom poručila:

- Nikada se nisam ni poljubila sa ženom, a kamoli išla do kraja - rekla je pevačica.