Celebrity News

Modni dvoboj: Megan Markl i Kejt Midlton prvi put zajedno na službenoj dužnosti

Modni dvoboj: Megan Markl i Kejt Midlton prvi put zajedno na službenoj dužnosti

Vojvotkinju od Kembridža, princa Vilijama i princa Harija stalno viđamo na brojim humanitarnim događajima, a sada je konačno došlo vreme da im se i bivša glumica i buduća supruga mlađeg kraljevića pridruži.

To se i desilo u sredu na otvaranju ovogodišnjeg Royal Foundation forumu kada smo, nakon božićnog slavlja u Sandringhamu, kraljevske parove mogli prvi put da vidimo na okupu. Tako je ovaj dan i službeno ušao u istoriju kao njihov prvi zajednički angažman.

Tema ovogodišnjeg foruma bila je 'Napravimo zajedno razliku', a princ Vilijam otkrio je kako ponekad postoje razmirice i neslaganja u njihovim odnosima, na što je mlađi brat brzo uzvratio da su to zdrave svađe te kako brzo dođu, tako još brže odu.

- Smatram da je odlično to što imamo na okupu četiri različita karaktera i ličnosti dok nas sve veže ista strast za promenama. Naravno da ponekad imamo različita mišljenja. Raditi zajedno kao porodica ima svoje izazove i svi koji isto prolaze znaju kako je to, ali sada smo zaglavili do kraja života zajedno - rekao je Hari, na šta se Megan nadovezala:

- To je najbolji oblik zajedništva.

Međutim, više od bilo kog govora pažnju je privukao nastup dve princeze, a trudna vojvotkinja i njena buduća svastika Megan pokazale su da se dobro slažu.

Објава коју дели Catherine (@duchesscathryn) дана 28. Феб 2018. у 6:19 PST

Posebnu pažnju, naravno, privukli su i njihove modne kombinacije.

Megan je izabrala haljinu modernog kroja, dok se Kejt opredelila za klasiku, delom i zbog trudničkog stomaka, a obe su bile u nijansama plave.

Verenica princa Harija je zablistala u Jason Wu satenskoj tamno plavoj haljini sa pojasom, sa kojom je uparila Aquazzura sandale, dok je vojvotkinjin izbor pao na Séraphine haljinu sa 3/4 rukavima i teget cipele.

Čije izdanje vam se više dopada?