Celebrity News

"Moja devojka": Anabela i Andrej ponovo zajedno? (foto)

"Moja devojka": Anabela i Andrej ponovo zajedno? (foto)

Nekadašnji supružnici pevačica Anabela i biznismen Andrej Atijas rastali su se pre par meseci, a u decembru su stavili tačku na svoj brak nakon što su se i zvanično razveli.

Od kako je tema njihovog razlaza dospela u mediji, oboje su više puta izjavili da su ostali u prijateljskim odnosima, ali, sve se više šuška da su obnovili ljubav.

Ovim tvrdnjama doprineo je i video koji je Andrej postavio na Instagram i kojim je sve zaintrigirao.

Naime, poznati domaći par otputovao je zajedno na Kopaonik, a sa njima je i njihova ćerka Blankica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Jan 6, 2020 at 5:09am PST

Kako prenose domaći mediji, par se ne odvaja jedno od drugog, a Andrej je uz zajedničku fotografiju sa bivšom suprugom napisao haštagove "I u dobru i u zlu" i "Moja devojka", što je podgrejalo sumnje da su ponovo zajedno.

Ono što je sigurno jeste da na Kopaoniku uživaju kao prava porodica.

Anabela i Andrej - nesvakidašnji razvod

Inače, mediji su razvod Anabele i Andreja opisali kao "onaj koji se retko viđa". Par je došao zajedno na suđenje, a zajedno je i otiša nakon toga.

– O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. Ovo je bilo neobično suđenje kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima i dalje prisutne, koliko god problema da su imali – rekao je izvor za “Srpski telegraf” u decembru.

Pisanja o razvodu

Podsetimo, nakon prvih vesti da se Andrej i Anabela razvode, na društvenim mrežama osvanula je biznismenova slika na kojoj se ljubi sa izvesnom Minom Mateljan, studentkinjom farmacije i fitnes modelom iz Sarajeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Jan 7, 2020 at 7:08am PST


Nakon ovoga oboje su izjavili kako treća osoba nije kriva za njihov rastanak, ali je Anabela otkrila i kako je ona prva primetila kada je Andrej našao drugu.
– Ja sam njega osetila da ima nešto na vidiku, pre nego što je to objavljeno u medijima. On ne ume da sakrije tu emociju, tačnije grižu savest iako smo se tada već bili rastali – objasnila je pevačica za domaće mediji.

Podrška nakon razvoda

Ubrzo nakon što su se Andrej i Anabla rastali biznismen je neko vreme proveo na lečenju od alkoholizma u institutu u Zemunu. Pevačica mu je tada među prvima pružila podršku.

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac – rekla je Anbela za domaće mediji.