Celebrity News

Momčilo Otašević i Jelena Perčin - Venčanje u tajnosti (foto)

Momčilo Otašević i Jelena Perčin - Venčanje u tajnosti (foto)

Nakon dve i po godine veze, i pre nego što na svet dođe njihova devojčica, venčali su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević, potvrdila je glumica.

Par je zavete razmenio u Kotoru, a nakon ceremonije, brodom su se zaputili na proslavu u jednu konobu. Uz njih je bio najbliži krug prijatelja i porodice. Jelena je, sad već svog supruga, pohvalila i otkrila da se u organizacijom venčanja uglavnom bavio Momčilo. Dao je sve od sebe kako bi za njihov dan sve bilo savršeno.

- Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov neverovatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovek ne može doći s njim u konflikt, ja sa njim ne mogu ni da se posvađam. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu da se ljutim na njega. Mi se nikada nismo posvađali - opisala je Jelena nedavno odnos s Momčilom u intervjuu za In magazin.

Објава коју дели Katarina Bete (@katarinabete) дана 1. Мај 2018. у 10:46 PDT

Otkako je saznao da će postati otac, Momčilo je priznao da mu se život promenio za 180 stepeni.

- Prioriteti su mi drugačiji. Pokušavam svuda da stignem, ali da i kao glumac na sceni i dalje sve dajem od sebe. Zadovoljan sam kako mi se život složio, a što se tiče posla, mogu da radim ili sedim kod kuće. Nemam tu previše izbora. Izabrao sam ovo prvo. Naučio sam da uživam u svom poslu, baš kao i u životu - ispričao je u razgovoru za časopis Glossy.

Crnogorskom glumcu ovo će biti prvo dete, dok Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima devojčicu.