Celebrity News

Mustafa Sandal insistira na pomirenju sa Eminom, ali evo čega se plaši

Mustafa Sandal insistira na pomirenju sa Eminom, ali evo čega se plaši

Pevačica Emina Jahović ne prestaje da bude tema domaćih medija, a u poslednje vreme to je upravo zbog svog odnosa sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom

Naime, iako mediji već neko vreme spekulišu da je ovaj par ponovo zajedno, pogotovo nakon zajedničkog putovanja, kao i videa i fotografija koje su postavljali na društvene mreže, pevačica je sve to dematovali i upravo tamo fanovima napisala kako su ona i Mustafa samo prijatelji, međutim spekuliše se kako su se turskom pevaču nakon toga vratile stare emocije.

- Emina i Mustafa uspeli su da, uprkos mnogim trzavicama, izgrade dobar odnos nakon razvoda. Iako se spekulisalo da su bivši supružnici ljuti jedno na drugo, to ipak nije tačno. Oboje su čak pokušali da nađu sreću s novim partnerima, ali se te veze nisu održale. Zajedno su vodili sinove Jamana i Javuza na zimovanje, a nedavno su čak i proslavili Eminin rođendan. Vreme koje su proveli zajedno podsetilo ih je na godine harmonije u kojoj su uživali dok su bili u braku. U tom periodu su oboje shvatili da im fali porodična atmosfera i počeli su lagano da se približavaju jedno drugom. Proradile su emocije s Mustafine strane, a ni Emina nije imuna na ideju da ponovo budu porodica - priča izvor "Alo"-a.

- Mustafa već dugo planira da s Eminom razgovara o tome da se pomire. Svestan je da je još rano da o tome pričaju jer smatra da bi bilo kakav razgovor o toj temi izazvao suprotan efekat kod Emine. S druge strane, plaši se da će se ona udaljiti od njega i da će je definitivno izgubiti. Poznato je da Emina najbolje funkcioniše kada nema partnera i kada pati, što je više puta istakla. Često je govorila da je najbolje tekstove napisala kada je bila emotivno ranjena, a Mustafa se boji se da će je saradnici posavetovati da se ne pomiri s njim upravo zbog toga - dodaje ovaj izvor.

Emina Jahović dobila vredan poklon u znak pomirenja?

Pre nekoliko dana, domaći mediji pisali su i o navodnoj potvrdi ponovnog pomirenja a radi se o poklonu koji je pevačica dobila od Mustafe za 38. rođendan.

On joj je navodno kupio sat vredan čak 45.000 evra!

- Emina se zaprepastila kada je videla da joj je kupio "roleks". Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao 45.000 evra - ispričla je pevačicina drugarica za "Informer" i otkrila kako ovo ipak nije kraj poklonima, te da Mustafa priprema i jedno iznenađenje za Eminu i njihove sinove Jamana i Javuza.

- Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzn odmor u Švajcarskoj i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpima - ispričala je ona za pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Nov 6, 2019 at 6:58am PST


Inače, Emina Jahović se nedavno pohvalila svima kako su joj sinovi pevali pesmu za njen divan dan i taj snimak postavila na Instagram. Sada se postavlja pitanje da li je upravo Mustafa napravio pomenuti video.

Podsećamo, Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal su zbog svojih naslednika Jamana i Javuza, u toplini porodičnog doma obeležiti zajedno praznike. A upravo ovim, kao i činjenicom da su pre toga svi zajedno išli na putovanje, zbunili su javnost koja je neko vreme mislila da je par ponovo u romatičnoj vezi.

Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati Eminu

Nedavno je i obelodanjena činjenica da Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati i Eminu Jahović i to kao “najvažniju ženu u svom životu” .

Jahovićeva je to prokomentarisala u jednoj emisiji ovako:

– 14 godina je bio jako koncentrisan na mene i naš brak, te će o tome pisati u knjizi. Osim toga, postoje još neke devojke koje su bile jako bitne u njegovom životu, pa i o njima priča u knjizi. U principu je to to, ali je najveći deo knjige izdvojio za mene i to kako sam ja super – istakla je uz osmeh pevačica.