Celebrity News

NA ODMORU SA BIVŠIM: Jelena Veljača na PORODIČNOM PUTOVANJU U INDONEZIJI (foto)

NA ODMORU SA BIVŠIM: Jelena Veljača na PORODIČNOM PUTOVANJU U INDONEZIJI (foto)

Glumica i scenarista Jelena Veljača se od svog kolege glumca Dražena Čučeka razvela se sredinom prošle godine, ali bivši supružnici i dalje održavaju blizak odnos i dobri su prijatelji.

Da im je zajedničko porodično vreme veoma bitno, Jelena je dokazala i svojom poslednjom objavom na Instagramu gdje se pohvalila kako je s Draženom i zajedničkom kćerkicom Lenom otputovala na odmor u daleku Indoneziju.

https://www.instagram.com/p/Bt-hvEDhcfI/?utm_source=ig_embed

Kako je rekla, to im je prvi put da putuju na zemljinu južnu poluloptu, a obilje sunca i prirodnih lepota garancija su za nezaboravan provod. Sudeći po nekoliko fotografija koje je podelila s fanovima, gradska vreva im nimalo ne nedostaje.

Jelena se nedavno osvrnula na svoj odnos s Draženom, a na pitanje je li teško održati dobar odnos s bivšim partnerom, iskreno je odgovorila :

https://www.instagram.com/p/Bt-U7ethagN/

- Teško je, ali kada je o detetu reč, mislim da se svi moramo potruditi da bude i lako. Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. Ipak, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dete, uvijek postoji neko važniji od vas samih - zaključila je.