Celebrity News

NA PRAGU USELJENJA U VILU VREDNU 9 MILIONA DOLARA: Komšije ih sabotiraju, evo zbog čega su OMRAŽENI u novom kraju

NA PRAGU USELJENJA U VILU VREDNU 9 MILIONA DOLARA: Komšije ih sabotiraju, evo zbog čega su OMRAŽENI u novom kraju

Dve godine potrajala je izgradnja luksuzne vile koja će uskoro postati dom iz snova glumca Krisa Hemsvorta i njegove porodice.

Kuća vredna 9 miliona dolara u australijskom Bajron Beju uskoro će biti spremna i Kris, njegova supruga Elsa Pataki i dvoje dece moći će se useliti u nju.

https://www.instagram.com/p/Bulc04_n7Gv/

Kuća na krovu ima bazen i spa-zonu s neverovatnim pogledom na okean, nekoliko spratova, a okružena je gustim zelenilom. U njoj se nalaze teretana, sauna, medijska soba i soba za igru, kao i šest spavaćih soba.

Par se ovde doselio 2015. godine iz Kalifornije i doneo dašak holivudskog života u mirni gradić, što je izazvalo podeljene reakcije lokalnog stanovništva.

https://www.instagram.com/p/BvDZltoHXFS/?utm_source=ig_embed

Naime, na Fejsbuku je čak pokrenuta grupa u kojoj se otvoreno komentarisala izgradnja velelepnog zdanja u malenom gradiću.

- Izgleda kao novi supermarket", "Super način za minimalistički život", "Pitam se kakve će posledice na okolinu ovo ostaviti", bili su samo neki od ljutitih komentara.

Ipak, negativni komentari rastužili su Krisa i njegovu porodicu. Njima blizak izvor otkrio je Woman's Dayu kako su tužni zbog sve negativnosti i poređenja njhovog doma sa zatvorom i bolnicom zbog veličine.

https://www.instagram.com/p/Bt5a8bsHJsp/

- Sva ta negativnost zadaje puno glavobolje Krisu i Elsi jer poslednja stvar koju su hteli je da uznemire svoje susede. Ušli su u projekat samo sa dobrim namerama i nisu imali nameru nikome smetati u kraju koji toliko vole. Smatraju da je šteta što ih ljudi tako gledaju i što su puni loših komentara, ali oni jedva čekaju da njihov dom iz snova bude završen - izjavio je izvor.