Celebrity News

Na ruci joj SIJA PRSTEN, svi misle da je VERENIČKI, a evo šta Nina kaže povodom toga

Na ruci joj SIJA PRSTEN, svi misle da je VERENIČKI, a evo šta Nina kaže povodom toga

I dok o muzici i karijeri otvoreno govori, o privatnom životu retko i malo progovara. Na jednom od brojnih koncerata kojima joj je ispunjeno leto, Nina je ipak šapnula i nešto o ljubavi. Veza s Tinom Bralom, kojeg poznaje odavno, za nju je kaže, prst sudbine.

https://www.instagram.com/p/BlvCnNmBY-Y/?hl=en&taken-by=badrich

Ova godina je za Ninu Badrić i više nego uspešna. Osim brojnih koncerata, Nina je zasela na vrhove top lestvica, a singlom ”Dani i godine’ osvojila je brojne nagrade.

Nije Nina srećna samo u poslovnom životu. Iako je gotovo godinu dana uspela da sačuva svoju vezu u tajnosti, sada je više ne krije. Sa 7 godina starijim preduzetnikom Tinom Bralom ojećaj zaljubljenosti i sreće još uvek je postojan.

– Ne može da splasne nešto što ide prema nekom lepom životu, i ja ne volim puno da pričam o privatnim stvarima zato što mi se to jednom obilo o glavu, iskreno jako, jako bolno… život je da se živi – izjavila je pjevačica.

Na Nininoj ruci sjaji i prsten, pa mnogi nagađaju da je reč o onom vereničkom. Ipak, po tom pitanju postaje uzdržana.

– Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam da znam samo ja – zaključila je.

https://www.instagram.com/p/Blfpc-lhH-g/?hl=en&taken-by=badrich

Nina je naime o privatnom životu povukla granicu u medijima kada se razvela od bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Neretko će kroz razgovor spomenuti tek kako je sve što proživi, ojača.

– Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je da pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi – smatra Nina.

Ali, neke romantične ”crtice” iz nove ljubavne priče ipak se znaju. Tino i Nina navodno su se poznavali još na početku Ninine karijere, ali ih je život tada odveo u različitim smerovima.

– Ponekad smo slepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, verujem u to

čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu.

Možda je i zato prošlo već 7 godina od njenog poslednjeg albuma. Novi bi trebao izaći na jesen.

– Moje pauze nisu bile tako duge, ali se jako mnogo singlova dogodilo u međuvremenu. Međutim muzika koju ja radim nije brzopotezna muzika koju možeš brzopotezno
prodavati, ili prezentovati. Negde se temeljim na pesmama za koje bih ja volela da ostanu
– kaže Nina.