Celebrity News

Na sve načine pokušava da popravi situaciju - Brak Džulije Roberts u KRIZI

Na sve načine pokušava da popravi situaciju - Brak Džulije Roberts u KRIZI

Pedesetjednogodišnja glumica Džulija Roberts prethodnih meseci bila je zauzeta promovisanjem Amazonove serije Homecoming i svog novog filma Ben Is Back.

No, nedavno je obećala da će pokušati da provodi više vremena sa svojim suprugom Denijem Moderom i na taj način pokušati da spase svoj šesnaest godina dug brak.

- Džulija pokušava da izdvoji vreme i bude nasamo sa svojim suprugom - tvrdi izvor blizak paru.

- Njen plan je da im organizuje romantični vikend i zvriše negde bez dece, samo njih dvoje. A ako i to ne uspe, izjamiće hotelsku sobu negde u Malibuu na par večeri.

Kako je Life&Style magazin nedavno objavio, glumica i njen suprug posećivali su bračnu terapiju u Kaliforniji, koju su kasnije preporučili i svojim prijateljima Džordžu i Amal Kluni.

- Džulija je ponekad prezauzeta brigom o deci da često zaboravi da ima supruga kod kuće koga uzima zdravo za gotovo - dodao je izvor koji navodi da Džulija nikada sebi više neće dozvoliti takvu grešku.

- Džulija planira da ljubavnu romansu u svom braku održava kao priroritet, a Deni se sviđa ideja. Međutim, pravi pobednici ovde su njihovo troje dece koji ne mogu da dočekaju da budu bez nadzora roditelja par nedelja, pogotovo majke, za koju tvrde da je stroža od oca.