Celebrity News

Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

Trudna Sofija Milošević ovih dana uživa u Italiji, a tom prilikom oduševila je svoje pratioce zavidnom trudničkom figurom. Pozirala je pored morskog grebena pokazavši stomak i liniju u bikiniju. Mnogi su ostali zatečeni njenim izgledom. 

Međutim, jedan komentar na koji je trudna Sofija Milošević odmah odreagovala sadržao je kritičku notu, a evo kako je glasio:

- Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš whale zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje t eprate i nemogu ni da sanjaju da dostignu tvoju klilažu, kako treba da se osećaju? 

NE PROPUSTITE: Trudna Sofija Milošević uživa na jahti: Za nju je ovo leto dobitno! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 10, 2020 at 8:04am PDT

Sofija nije ostala dužna , pa je dala repliku. Ona je, naime u ovom odgovoru priznala da se ugojila 15 kilograma.

- Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kakose ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila - profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Tešiš savršenstvu? Hm? 

- Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice, šta od. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta. 

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 11, 2020 at 1:20am PDT

Komentari (0)

Loading