Celebrity News

Nagrada za bezbroj prolivenih suza: Duško ima jednu želju zbog koje se Jelena emotivno slomila!

Nagrada za bezbroj prolivenih suza: Duško ima jednu želju zbog koje se Jelena emotivno slomila!

Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše ima jednu  posebnu želju koja je njegovu suprugu načisto emotivno razgalila. 

Nakon strašnog perioda koji će uskoro biti daleka prošlost u životima Jelene Karleuše i Duška Tošića, došlo je vreme da u njihovom odnosu od sada pa do kraja života zauvek sija Sunce. Iako se spekulisalo da će njihov brak popucati pred gomilom strašnih izazova, ovaj bračni bar izdržao je sve nedaće i sada u svojim rukama nosi najvažniji životni pehar - ljubav!

Posle bajkovitog pogleda na kuću, sada možemo da zavirimo u nju: Karleuša pokazala svoj dom i otkrila kome je posvetila prelepu dekoraciju (video)

Kako je njihov brak bio uzdrman skandalom koji je Jelenu razapeo psihički i emotivno, Duško Tošić svoju suprugu nije napuštao ni u jednom trenutku. Sve je dobilo najcrnju nijasnu onog momenta kada je Jeleni, prošle godine 3. marta umrla majka, Divna Karleuša. 

Našu poznatu divu ovaj nemili događaj načisto je slomio a da je ljubav jedini lek za najdublje i najbolnije rane dokazao je Duško Tošić koji je svojoj supruzi pružao bezrezervnu podršku.

 Jelena Karleuša ekskluzivno za “Story”: Učim da živim s ranama na duši!

Jelena Karleuša godinu dana bez majke: Rane na duši jednako bole kao i prvog dana!

Duško TošićNe želim da se razvedemo

Kako bi svoju ljubav dokazao po ko zna koji put, prema pisanju magazina “Star”, sa Jelenom, poznati fudbaler Duško Tošić sa Jelenom je vodio iskren razgovor.

Neposredno pred odlazak u Dubai Duško Tošić je svojoj supruzi objasnio da je sve kockice složio u glavi i da je shvatio da je ona jedina žena sa kojom želi da bude.

– Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem. Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas. I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo. Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek, da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo. Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan. Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku – rekao je Duško Jeleni, koja je ostala zatečena njegovim emocijama, otkriva izvor za magazin “Star”.

Zbog samo jedne Duškove rečenice Jelena je drastično smršala a sada se on gorko kaje

– Nju su baš pogodile ove Duškove reči, emotivno su je dirnule, ali je ostala jaka, nije htela pred njima da zaplače. On je posle pozvao da zajedno sa ćerkama dođe u Dubaji odmah nakon Divnine godišnjice, ali je ona rekla kako je bolje da sačekaju kako bi o svemu razmislila. Jelena je vremenom počela i sama da veruje da neće uspeti da spasu brak, pa je ova Duškova promena zatekla. Okrenula je naglavačke –kaže izvor.

Takođe, navodi se i da je Duško Tošić predložio Jeleni da 28. juna kada će biti 12 godina od njihovog venčanja, obnove svoje zavete na nekoj egzotičnoj destinaciji i to pred ćerkama Atinom i Nikom.