Celebrity News

Najlepši srpski glumac se obnažio i pokazao da je i BRUTALNO ZGODAN

Najlepši srpski glumac se obnažio i pokazao da je i BRUTALNO ZGODAN

On je jedan od najperspektivnijih mladih glumaca u Srbiji, i sigurni smo da ste već pale na njegov očaravajuć osmeh! A nedavno nam je Slaven Došlo pokazao i da je neverovatno zgodan!

Nije tajna da je Došlo sjajan glumac, već je osvojio srca publike ulogama u filmovima "Pored mene", "Panama", "Biser Bojane", te u serijama "Vojna akademija" i "Urgentni centar", ali pored talenta za glumu, može da se podiči i zadidnom količinom šarma i seksepila.

Upravo zato ni ne čudi nas armija fanova na njegovom Instagram profilu - prati ga više od 90.000 ljudi, a Slaven je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži i često deli zabavne fotke sa snimanja, ali i iz privatnog života.

Ipak, s vremena na vreme ovaj 27-godišnjak reši da obraduje žene, te objavi i poneku fotku na kojoj imamo priliku da vidimo njegovo izvajano telo i definisane mišiće, a upravo takva nam je nedavno zagolicala maštu.

Naime, glumac trenutno uživa u avanturama na jezeru Perućac, odakle nas je i častio super seksi fotkom, a društvo mu pravi pas Ljubica, kog je nedavno udomio.

- Ok, Ljubica je definitivno tu. Menja planove za more, izbacuje me iz hotela i beži po šumama, ali se uvek vrati. Sve u svemu i narednih godina će da radi sve to ali s obzirom da je sama došla i zaspala mi u rukama, nema mi druge. I eto, od sad se budim u 8, pošto će ovo žuto da mi skače po glavi - napisao je uz fotku koja je prikupila više od 15.000 lajkova.

Kapa dole za ovaj potez, Slavene! A i za mišiće!