Celebrity News

Nakon devet godina u zatvoru, O Džej Simpson ponovo slobodan čovek

Autor: | 01/10/2017

Nakon devet godina u zatvoru, O Džej Simpson ponovo slobodan čovek

Kao što su letos pisali svi svetski mediji, nakon sudskog saslušanja doneta je odluka da poznati glumac O Džej Simpson (70) u oktobru ponovo postaje slobodan čovek. I zaista, taj dan je došao.

Nakon provedenih devet godina iza rešetaka zbog oružane pljačke u Las Vegasu, Simpson je odslužio svoju kaznu u zatvoru u Nevadi i od juče je zvanično slobodan čovek.

Podsećamo, Simpson je 2007. godine poveo bandu naoružanih muškaraca koji su u hotelu i kazinu ukrali vrednu sportsku memorabiliju, a glumac je tvrdio da se među tim stvarima nalaze i njegove lične, tj. one koje su zaista njegove. Godinu dana kasnije osuđen je na 33. godine zatvora, ali mu je letos, ipak, određeno puštanje na uslovnu slobodu, koju je glumac i fudbalska legenda jedva dočekala.

Hvala vam. Odslužio sam svoje - poručio je nakon svega Simpson svojim advokatima, a jedan od njih je otkrio:

- On sada želi samo da jede morsku hranu, želi da pojede odrezak. Da uživa i svim malim stvarima u kojima nije uživao proteklih devet godina. Jedva čeka da ode na Floridu gde može da bude uz svoju porodicu i da ih konačno zagrli van zatvora.

Објава коју дели Sky News (@skynews) дана 1. Окт 2017. у 2:31 PDT

Simpsonu je i ranije suđeno i to zbog ubistva bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog tadašnjeg dečka Rona Goldmana, ali je na kraju, ipak, oslobođen krivice.

Објава коју дели ABC News (@abcnews) дана 1. Окт 2017. у 2:15 PDT