Celebrity News

Nakon fotki Džastina Timberlejka i druge žene isplivao snimak i sa Džesikom i ne, stvari nisu kako treba! (video)

Nakon fotki Džastina Timberlejka i druge žene isplivao snimak i sa Džesikom i ne, stvari nisu kako treba! (video)

Nakon što su u novembru u javnost dospele fotografije Džastina Timberlejka i druge žene, svi su ostali šokirani

Kako je “The Sun” ekskluzivno preneo, 38-godišnjak viđen je kako se drži za ruke s atraktivnom crnkom, glumicom Elišom Venvrajt.

Naime, glumac i njegova koleginica “uhvaćeni” su tokom zajedničkog druženja u Nju Orleansu, gde inače, snimaju film. Iako se na početku govorilo da je reč o sceni iz filma, potvrđeno je suprotno, a na fotografijama se jasno vidi da su veoma bliski, pogotovu na onoj na kojoj vidimo da zanosna crnka stavlja ruku na Džastinovo koleno.

https://www.instagram.com/p/B5PeOB7oI7b/?utm_source=ig_embed

Međutim, za spomenuti portal, izvor blizak glumcima, rekao je da je sve ovo što vidite – prijateljski.

Uprkos ovome fanovi čekaju Džastinovo objašnjenje, ali mnogi misle da umetnik ipak vara svoju suprugu, s kojom ima i četverogodišnjeg sina Silasa.

Džastin Timberlejk je najsrećniji tata na svetu: Sine, čast mi je što sam tvoj otac

Sada nakon ovog skadndala Džastin Timberlejk i Džesika Bil snimljeni su zajedno.

Par je uhvaćen prošle nedelje u jednom restoranu u Los Anđelesu, a ono što zabrinjava fanove jeste činjenica da tokom večere nisu razmenjivali nikakve nežnosti.

Večera je, prenosi Dejli mejl, trajala oko tri sata.

Pogledajte:

Džastin Timberlejk uputio je javno izvinjenje ženi i porodici

Iako je do sada ćutao, rešio je da progovori u svou odbranu i odbranu svog braka kako bi cela hajka oko ove priče, prestala.

- Oduvek sam izbegavao tračeve, ali ovog puta moram da se oglasim - zbog svoje porodice. Vidim da je ovo sve utIcalo na ljude koje volim. Pre nekoliko dana bio sam na meti kritika, ali želim sada javno da kažem - između mene i kolegice nije se ništa dogodilo. Popio sam previše te noći i nisam ponosan na svoje ponašanje. Trebao sam da postupim bolje. Takvo ponašanje nije dobar primer koji želim da prenesm na svog sina. Ovim putem želim da se izvinem i svojoj supruzi. Sada ću da se fokusiram kako bih postao još bolji suprug i otac - napisao je u objavi koju je objavio na svom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B5q_HOth4qJ/?igshid=dhstar97n8or

Podsetimo se:

Nekoliko nedelja kasnije od skandala koji je priredio svojoj porodici, Džastin čini sve kak bi se dodvorio svojoj voljenoj supruzi.

Kako pišu strani mediji a prenosi Super Žena, poznati pevač i denser pomno prati Džesikine objave na Instagramu, ali i i komentariše.

U nekoliko navrata njen suprug jedva je dočekao da prokomentariše nove objave svoje supruge, piše Womens Health.

Džesika Bil: Teško mi je da uskladim majčinstvo i karijeru

Na njen post uz fotografiju odgovorio je:

- Devojko, zar se ne umoriš od toga što stalno izgledaš prelepo? Tvoj osmeh mi pričinjava sreću - i sve to uz haštag "kraljica" međutim Džesika na ovaj njegov komentar nije imala feedback.

https://www.instagram.com/p/B6JAUzIB4pe/?utm_source=ig_embed

Na ovoj slici, u komentarima, Džastin je razapet od strane gomile žena koje podržavaju Džesiku a osuđuju potez koji je napravio njoj i njihovoj porodici. Sad se postavlja pitanje, sa li glumica od gomile obaveza nije imala vremena da odgovori svom suprugu ili je u pitanju ipak kriza u njihovom braku, ostaje da vidimo u narednom periodu...