Celebrity News

Nakon glasina o trudnoći, Ana Sević donela veliku odluku, a evo šta će raditi sa stanom koji joj je ostavio Darko!

Nakon glasina o trudnoći, Ana Sević donela veliku odluku, a evo šta će raditi sa stanom koji joj je ostavio Darko!

Kako pišu domaći mediji ovih dana, Ana Sević navodno je u drugom stanju, a sada je lepa pevačica donela i veliku odluku.

Naime, Ana više neće živeti u porodičnom domu koji je gradila sa pevačem, a kako je odnedavno i zvanično razvedena, novi život počinje sa biznismenom.

https://www.instagram.com/p/BzgU9_rIQ2_/

Kako “Scena” saznaje, ona će uskoro spakovati kofere i sa ćerkom se useliti kod dečka.

- Ana i Danijel već neko vreme pričaju o tome da otpočnu zajednički život. Oni već sad na neki način žive zajedno, budući da on dosta vremena provodi kod nje u stanu, kao i ona u njegovom, ali smatraju da je sada došao trenutak da počnu da žive na istoj adresi. Danijel je Ani predložio da se sa ćerkom preseli kod njega, a ona je to oberučke prihvatila. Srećna je sa njim, misli da sada konačno ima pravog muškarca pored sebe, takođe planiraju brak i nema prepreka da do toga ne dođe. Ana na novu adresu prelazi na jesen - priča za “Scenu” bliska Anina prijateljica.

- Ani je sreća njene ćerke na prvom mestu, te da nešto ne štima u odnosu na njenog partnera sigurno ne bi pristala na preseljenje. Budući da Lorena obožava Danijela, a da on prema njoj ima očinski i blagonaklon pristup, to znači da neće biti problema ni kada počnu svi zajedno da žive. Ana je već o tome pričala sa Lorenom, a devojčica se raduje selidbi. Nakon što počnu da žive zajedno, Danijel će i veriti Anu, a to bi trebalo da se dogodi do kraja godine - otkriva naša sagovornica.

Takođe, nije poznato šta će Sevićeva uraditi sa stanom koji joj je, kako se piše, bivši suprug Darko Lazić nakon razvoda ostavio.

Povodom ovih saznanja ekipa Blica kontaktirala je Anu, koja ovih dana uživa sa dečkom Danijelom i ćerkom Lorenom u Budvi.

- Uživam u Crnoj Gori, a na to nemam komentar - poručila nam je kratko Sevićeva kroz osmeh.

https://www.instagram.com/p/B0_o07-IkIl/