Celebrity News

Nakon JEZIVE porodične drame sada su SREĆNA PORODICA: Viki Miljković OVAKO čestitala sinu rođendan

Nakon JEZIVE porodične drame sada su SREĆNA PORODICA: Viki Miljković OVAKO čestitala sinu rođendan

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške danas imaju razlog za slavlje, a pre samo 4 godine preživeli su pravu porodičnu dramu.

Njihov sin Andrej imao je samo sedam godina kada se jedno jutro probudio potpuno paralizovan. Za roditelje ovo je bila najgora noćna mora, a zdravstveno stanje njihovog sina se pogoršalo. Usledila je teška borba i na svu sreću, uspeli su da pobede.

Andrej danas puni 11 godina, a ponosna majka svoju sreću podelila je na društvenim mrežama.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se - ispričala je pevačica posle drame sa kojom se porodica srela.

U pitanju je bio spazam mišića, a sve to je izazvao virus koji je podivljao u detetovom telu. Nalazi su bili drastično povišeni, ali mali Andrej se hrabro borio i uspeo da se oporavi.

Danas je potpuno zdravo dete i njegova porodica ima razlog za slavlje.

- Na današnji dan pre tačno 11 godina je moj život dobio pravi smisao! Danas punimo 11 godina. Dušiceeee mamina, srećan ti rođendan od srca - napisala je Viki uz zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.