Celebrity News

Nakon negativnih komentara za njeno DOJENJE U JAVNOSTI, manekenka OŠTRO ODGOVORILA na kritike i svima ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom!

Nakon negativnih komentara za njeno DOJENJE U JAVNOSTI, manekenka OŠTRO ODGOVORILA na kritike i svima ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom!

Bojana Barović privukla je pažnju medija promovisanjem dojenja bebe u javnosti u čemu je zdušno podržava suprug Nikola Rokvić. Ona za “Scenu” priča koliko je važno da majke doje decu i otkriva da li je u Srbiji doživela neprijatnost zbog dojenja u javnosti.

- Mislim da smo više nezadovoljna, nego primitivna nacija kada je reč o dojenju na javnom mestu. Nezadovoljstvo sopstvenim životima pravi ljude takvima da su im prirodne stvari neprihvatljive. To me iskreno ne interesuje - kaže Bojana bez ustezanja i objašnjava kako je donela odluku da doji bebu uživo u programu na televiziji i da putem društvenih mreža promoviše ovakvu praksu.

- To je temelj na kome se zdravlje deteta gradi, i verujem da se edukacijom i promovisanjem može povećati procenat dojilja koji je trenutno veoma nizak u Srbiji.

Interesovalo nas je da li je ikada na javnom mestu doživela neku negativnu reakciju kada je odlučila da podoji bebu.

- Ne bih znala jer ne obraćam pažnju na te stvari - jasna je manekenka.

Pre nešto više od dva meseca Bojana je rodila drugo dete, sina Simeona, i priznaje da nije lako čuvati dva deteta, s obzirom na to da već ima ćerku.

- Ključ je svakako u organizaciji, ali to ne znači da je lako čak i kada smo dobro organizovani. Ono što je meni najvažnije su prioriteti, a deca su mi svakako na prvom mestu, pa sve ostalo. Trudim se da ni posao ne trpi mnogo, ali za poslovne obaveze će uvek biti vremena, a njihovo detinjstvo je jedno i ne želim da propustim ni najmanji delić toga - iskrena je manekenka, koja otkriva da ona i Nikola podjednako učestvuju u slatkim roditeljskim obavezama:

- Mnogo mi pomaže, u stvari ne volim reč pomaganje, već bih pre rekla da smo zajedno u svemu i funkcionišemo kao prava, sada veća porodica, gde se vrlo dobro zna šta su čije obaveze.

Starije dete obično bude ljubomorno kada u porodicu stigne bata ili seka, ali to nije slučaj sa Bojaninom ćerkom Leonom.

- Ona Simeona obožava i sve nas je iznenadila svojom zrelošću. Nismo očekivali da će ga tako lepo prihvatiti, ali smo se takođe veoma trudili da joj približimo sve kroz priču i igru, tako da ga je ona sa nestrpljenjem iščekivala. Verujem da kada se detetu pruži mnogo ljubavi, pažnje i sigurnosti, oni izrastaju u sigurnu decu i imaju manje problema sa prihvatanjem novonastalih situacija - smatra lepa Novosađanka.