Celebrity News

Nakon porođaja ponovo pred TV kamerama: Veliki povratak Nataše Pavlović

Autor: | 07/11/2017

Nakon porođaja ponovo pred TV kamerama: Veliki povratak Nataše Pavlović

Dobar savet zlata vredi - za ovu izreku odvajakada se zna, a nju u konkretnom značenju primenjuje voditeljka i autorka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović. Ona će nam ponovo radnim danima na TV Prva davati korisne savete za lakšu svakodnevicu. U treću sezonu "Praktične žene" Pavlovićeva ulazi sa, kako kaže, velikim entuzijazmom, jer se letos po drugi put ostvarila u ulozi majke.

- Veliki izazov je preda mnom. Trudim se da postignem sve, i privatno i poslovno. Na svu sreću, beba je zaista dobra. Noću lepo spava, pa imam vremena da se odmorim, ali i posvetim starijem detetu, đaku prvaku. Porodica mi je, naravno, na prvom mestu, ali sebi sam zadala zadatak da pokušam da sve postignem - iskrena je Nataša u intervjuu za Novosti, koja ne krije da sve stiže zahvaljujući pomoći najbližih:

- Zasad sve uspevam. Veliku pomoć i podršku imam u porodici i saradnicima, bez kojih ne bih uspela. Radim mnogo kod kuće, a odlazim samo na snimanja. Rad u "Praktičnoj ženi" nije samo posao, već i pravo uživanje. Kontakt sa publikom u studiju i gledateljkama daje mi elan da istrajem.

Na pitanje da li će u novim epizodama biti više saveta za novopečene mame, Nataša otkriva:

- Biće, ali neću preterivati u tome. Nisu sve naše gledateljke novopečene mame, pa ne želim da dosadim s tom temom. Mada, otkako sam se porodila, gledateljke mi preko društvenih mreža sve više postavljaju pitanja na tu temu. Odgovaram im sa zadovoljstvom, ali što se emisije tiče - postojaće balanas.