Celebrity News

NAKON PRIČE DA SU SE POSVAĐALE: Ana Bekuta ispričala šta se zapravo desilo između nje i Nine Badrić

NAKON PRIČE DA SU SE POSVAĐALE: Ana Bekuta ispričala šta se zapravo desilo između nje i Nine Badrić

U jednom beogradskom hotelu pre dva dana organizovana je proslava povodom 600. broja magazina "Hello", a mnoge javne ličnosti su prisustvovale ovom događaju.

Kako pišu domaći mediji, nakon žurke počelo je da se šuška da je na proslavi došlo do verbalnog sukoba između Ane Bekute i Nine Badrić.

Naime, kako su preneli mediji, sve zvanice su na ulazu dobile papiriće sa brojevima, a nešto kasnije je počela tombola i izvlačenje dobitnika predviđenih nagrada.

- Broj koji je imala Nina Badrić je izvučen, pa je ona izašla na binu kako bi joj uručili vaučer. Reč je o poklon vikendu u jednom luksuznom mestu u Crnoj Gori. Nina se obradovala, zahvalila, a onda se desilo to čemu se niko nije nadao - ispričao je izvor, a prenosi Srbija danas.

- Ustala je Ana Bekuta, počela da maše i da traži mikrofon. Kad ga je dobila, rekla je: "Ja se bunim! - dodao je izvor.

Ana Bekuta se ovim povodom i oglasila te objasnila da je zapravo bila reč samo o šali.

- Moram da kažem da sam se veoma lepo provela na prestoničkoj žurki i dok sam razgovarala sa prijateljima bila je tombola. Moji prijatelji su mi rekli: "Pa, mi nemamo brojeve." Nasmejali smo se i dobro raspoloženi otišli do bine i ja sam rekla da nemamo brojeve, ali da sam izašla samo da pozdravim dragu Ninu Badrić - objasnila je Ana za "Alo" i dodala:

 

 

- Dobile smo aplauz zbog šale koju sam napravila i nastavili smo svi da uživamo u žurki i dobroj energiji. Ja sam žena koja je proputovala ceo svet zahvaljujući mom pozivu i podvlačim da smo se našalili kada je bila tombola, a daleko da sam imala neku lošu nameru.