Celebrity News

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida da je LOŠA MAJKA, Anđelina Džoli UZVRAĆA UDARAC!

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida da je LOŠA MAJKA, Anđelina Džoli UZVRAĆA UDARAC!

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida koji su mučki osuđivali njen život nakon razvoda Anđelina Džoli od Breda, sada je odlučila da "uzvrati udarac" i napisala autorski tekst za američki "Elle".

Naime, u ovom tekstu navodi kako je svetu potrebno više žena poput nje kao i da bi u prošlosti sigurno bila spaljena zbog svega što danas jeste, ali da je to čini ponosnom, jako i snažnom ženom i majkom.

https://www.instagram.com/p/B0yT60wnLI5/?utm_source=ig_web_copy_link

U nastavku vam prenosimo deo teksta iz prestižnog magazina Elle:

https://www.instagram.com/p/B0yEPjDns57/?utm_source=ig_web_copy_link

- Šta je to sa snagom želje slobodnog uma i tela, koja se smatrala tako opasnom kroz istoriju? Žene bi mogle biti optužene za veštičarenje zbog nezavisnog intimnog odnosa, zbog toga što govore o politici i religiji, ili se drugačije oblače. Da sam živela u ranijim vremenima, mogla sam više puta biti spaljena na lomači prosto zbog toga što bih bila ono što jesam - napisala je glumica iskreno u ovom odlomku za Elle.

Budući da je holivudska glumica takođe aktivistkinja za ljudska i ženska prava, ovaj nadasve iskren tekst završila je jednom od snažnijih rečenica koju će sve žene sveta sigurno zapamtiti.

https://www.instagram.com/p/B0yV9MbHpfY/?utm_source=ig_web_copy_link

- Shvatite da se žene ne bude se svako jutro sa željom za borbu. Želimo da budemo u stanju da budemo blage i negovane, graciozne i voljene. Nisu svi rođeni da se bore. I, to je okej. Nemamo nikakvih magičnih moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge i radimo s mnogo neverovatnih muškaraca koji vrednuju i poštuju žene kao one koje su im jednake. 

- S ljubavlju svim opakim ženama i muškarcima koji ih razumeju.