Celebrity News

Nakon smrti muža Neda Arnerić progovorila o NAJBITNIJEM MUŠKARCU u njenom životu

Nakon smrti muža Neda Arnerić progovorila o NAJBITNIJEM MUŠKARCU u njenom životu

Zvezda srpskog i jugoslovenskog filma Neda Arnerić ne krije da joj smeta što više nema gde da upozna prave muškarce i kavaljere, pa njeno društvo uglavnom čine priljateljice.

- Vodim uglavnom ženske priče jer sam stalno okružena drugaricama. Izgleda da ćemo morati da raspišemo konkurs za muškarcima - šaljivo kaže Neda za "Blic" i dodaje:

- Nešto je manjak onih vrednih i pravih muškaraca, ne znam zašto je tako, ali znam samo da imam veći broj prijateljica koje su kvalitetne nego muških prijatelja - priča Neda čiji je suprug doktor Milorad Mešterović preminuo sredinom decembra prošle godine, nakon što je izgubio bitku s dugom i teškom bolešću.

Neda i Milorad bili su zajedno čak 35 godina, a glumica je često isticala da je on bio njena najveća ljubav. Neda objašnjava kako bi sada mogao da je osvoji samo muškarac koji ima određene kvalitete.

- Treba da voli pozorište, da voli knjige i da je malo jači od mene, to jest da je moćniji. Da me vodi kroz život kao što je bio moj Mile - iskrena je glumica koja otkriva da je protekli period provela odmarajući se uz najbitnijeg muškarca u njenom životu.

- Dobro sam, hvala bogu, što se iz priloženog može videti. Bila sam na divnim godišnjim odmorima sa svojim bratom i bilo mi je prelepo. Eto, to je jedan pravi muškarac.

Podsećamo, glumicu je zimus upravo rođeni brat pronašao u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu, a spekulisalo se da je zbog teške depresije pokušala sebi da oduzme život. Neda je tada hitno prevezena u bolnicu i lekari su se danima borili da je spasu, dok se u nedeljama nakon toga oporavila. Sada Neda tvrdi da je spremna da se vrati u pozorište, piše "Blic".