Celebrity News

Nakon što je smršala pojavili su se zdravstveni problemi: Otkriveno zašto je Karleuša išla u Istanbul

Nakon što je smršala pojavili su se zdravstveni problemi: Otkriveno zašto je Karleuša išla u Istanbul

Nakon ozbiljnih stresova i velikih problema koje je preživela proteklih par meseci Jelena Karleuša je našla vremena da ode u Tursku kako bi uradila nešto za sebe.

Naime, kako prenose domaći mediji, pevačica je posetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjenje silikona u grudima.

Ona se već neko vreme žali na bolove u kičmi i donjem delu leđa pa je rešila da smanji svoje poprsje kod jednog od najboljih u ovoj branši, a doktor koji je Karleušu operisao je njen dugogodišnji lekar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 23, 2019 at 9:33am PDT

- Jelena je posle smrti majke naglo izgubila na kilaži zbog velikog stresa, a razlog je bio taj što je vrlo malo jela. Dešavalo se da u toku jednog dana samo popije malo vode i ništa ne stavi u usta. To je povuklo i druge probleme pa su odjednom počeli da joj se javljaju bolovi u kičmi i leđima. Dok je pauzirala sa snimanjem "Zvezda Granda", JK je iskoristila vreme i otišla u Istanbul, gdje je prvo imala pregled - otkriva dobro upućen sagovornik za Telegraf.

Kako saznaju mediji, doktor joj je navodno rekao da su njena leđa oslabila zbog naglog gubitka kilaže te da bi za sada bilo dobro da malo smanji grudi i da će kasnije lako da ih poveća ukoliko to bude želela. Ona je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju.

 

View this post on Instagram

 

I ❤️ Istanbul With my friend, amazing doctor B @bulentcihantimur #yenge #istanbul #zuma #doctorb

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 19, 2019 at 12:40pm PDT

- Jelena se već posle tri dana od operacije sasvim dobro oporavila da je mogla da šeta i ustaje, a posle nekoliko dana se spakovala i vratila u Srbiju zbog posla. Ona je, međutim, danima pila jake lekove za bolove preventivno, iako nije imala veće probleme - otkriva izvor.

Ona je svoje nove grudi već pokazivala na društvenim mrežama, pa su je pojedini pratioci već pitali da li je išla pod nož.

Jelena Karleuša je prošle godine u Beograd dovela svog plastičnog hirurga iz Turske Bulenta Čihantimura, koji je u jednom luksuznom prestoničkom hotelu održao predavanje o svom umeću koje se tiče inovacija na polju plastične hirurgije. On je tom prilikom govorio i šta je to što Jelena voli kada su estetski zahvati u pitanju te je potom govorio o novim metodama koje je razvio i koje nudi svojim klijentima.