Celebrity News

Nakon što je viđena kako nazdravlja sa prijateljima, Ana Nikolić otkrila: IMAM RAZLOGA DA SLAVIM

Nakon što je viđena kako nazdravlja sa prijateljima, Ana Nikolić otkrila: IMAM RAZLOGA DA SLAVIM

Ana Nikolić je nedavno "uhvaćena" kako uživa sa društvom u jednom prestoničkom restoranu, a kako je duže vreme nije bilo u javnosti, sve zanima šta je bio povod za slavlje i izlazak poznate pevačice.

Nakon što je magazin Stars objavio fotorgafije na kojima Ana nazdravlja sa prijateljima pevačica je rešila da otkrije o čemu se radi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 29. Авг 2019. у 4:45 PDT

- Najvažnija stvar koja mi se desila jeste to što sam postala mama. Zbog Tare je moj život dobio novi smisao. Naravno, sa trudnoćom su došli i kilogrami, a nedavno su i otišli. Vraćam se u top-formu, uradila sam sjajan album i to sam proslavila sa svojim prijateljima. U tome ne vidim nikakav problem, nazdravila sam, a uskoro ćete i sami videti da imam razloga da slavim svaki dan jer ovo što radim sa svojim timom nešto je najbolje što sam do sada uradila - rekla je Nikolićeva za "Kurir" koja je vidno smršala za kratko vreme.

Podsetimo, Ana je početkom avgusta obavestila fanove da će njen novi album pod nazivom „Klinika“ biti ubrzo u prodaji, a posle kratkog letovanja na moru rekla je da je, po povratku u Beograd, očekuje snimanje spotova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 21. Авг 2019. у 7:43 PDT