Celebrity News

NAPRAVILA SKANDAL: Iako se kraljevska porodica protivila, Megan je ipak uradila OVO

NAPRAVILA SKANDAL: Iako se kraljevska porodica protivila, Megan je ipak uradila OVO

Vojvotkinja od Saseksa prekršila je ipak pravilo da se pre rođenja deteta ne pravi slavlje. Ona je tajno otišla u Njujork gde su je sačekale drugarice koje su joj priredile proslavu.

Kao što su već pisali svetski mediji, vojvotkinja to nikako nije smela da uradi jer je po  svim kraljevskim protkolima to zabranjeno, ali ona je kao i svaki put do sada uradila baš ono što je želela ne misleći na ostale članove kraljevske porodice.

Megan se pojavila obučena u crno sa crnim kačketom na glavi dok je na sebi imala i bež kaput. Uz nju je sve vreme bio telohranitelj,a paparaci su je uhvatili kako šeta gradom i to u noćnim satima.

Slobodno vreme pre rođenja deteta vojvotkinja je htela da provede sa svojim prijateljicama u Americi, pa je tako na put krenula posle dana zaljubljenih koji je provela sa Harijem, piše "Dejli mejl".

https://www.instagram.com/p/BuIBWayhEp4/

- Putovanje je idealna prilika da Megan provede vreme sa prijateljima u gradu koji voli, a ovo je ujedno i poslednji put da će je videti pre nego što se porodi - rekao je pirjatelj za medije.