Celebrity News

NAPUŠTA SRBIJU: Nikola Đuričko se sa porodicom seli na OVAJ KONTINENT?

NAPUŠTA SRBIJU: Nikola Đuričko se sa porodicom seli na OVAJ KONTINENT?

Kako pišu domaći mediji, glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne u Ameriku,  piše "Blic".

Ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život, a za sada su isplanirali da ostanu godinu dana.

- Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama kaže oproba "preko grane" raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu "U zemlji krvi i meda" - veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja. Đuričko je sa suprugom i naslednicima razmatrao i opcije za obrazovanje dece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku - kaže izvor za "Blic" i zaključuje:

- Zasad sve ide po planovu.

Sam glumac nije potvrdio ova saznanja.