Celebrity News

Nataša Bekvalac o mukama koje znaju sve mame tinejdžera: Pozvala sam Danila u pomoć

Nataša Bekvalac o mukama koje znaju sve mame tinejdžera: Pozvala sam Danila u pomoć

Domaća zvezda Nataša Bekvalac u jednoj emisiji pričala je o onome šta je trenutno tišti -  periodu puberteta njene starije ćerke Hane.

Naime, pevačica je otkrila kako ne uspeva da izađe na kraj sa njenim „mukama", a zbog toga je odlučila da u pomoć pozove bivšeg supruga i Haninog tatu, Danila Ikodinovića, koji je sa zadovoljstvom prihvatio da joj pomogne.

ĆERKE Nataše i Kristine Bekvalac oduševile sve u svojoj prvoj MODNOJ KAMPANJI

- Hana mi pomaže i laže i mulja... Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine - priznala je nedavno Nataša u emisiji "Među nama", koja je istakla da će s Hanom uvek imati odnos majka-ćerka, a nikad odnos kao da su drugarice.

- Hana je sada u period puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže - bila je iskrena nedavno Nataša dok je izvor blizak pevačici za "Alo"objasnio odnos Nataše i Danila.

- Njih dvoje odlično funkcionišu i ćerka nikada nije mogla da oseti da postoji tenzija među njima. Hana je uglavnom vreme provodila sa Natašom, ali kada bi Danilo imao vremena ili kada bi se ona uželela oca, Nataša joj nikada nije zabranjivala da ide kod njega. Sada je njoj bila potrebna pomoć, pa je odlučila da pozove bivšeg muža. Hana je u pubertetu, a Nataša smatra da je previše stroga prema njoj, te da bi Danilo da mogao joj pomogne - kaže izvor i dodaje da je Danilo odmah reagovao na Natašin vapaj u pomoć.

Nataša Bekvalac za praznični dvobroj magazina “Story”: Svakog dana učim od svojih ćerki

Inače, mama dve lepotice Hane i Katje nedavno je za domaće medije obasnila kakav je roditelj:

- Ja sam dosta fleksibilan roditelj, ali jasno postavljam granice. Puštam svojoj deci maksimalnu slobodu, da razvijaju svoju ličnost u pravcu u kom one prirodno one treba da idu, ali postoje stvari koje jednostavno nisu primerene i koje su zabranjene - bila je jasna Nataša.