Celebrity News

Nataša Bekvalac: Sigurna sam da ću ostati na ulici!

Nataša Bekvalac: Sigurna sam da ću ostati na ulici!

Veliki napori, ambicija kao i prekomerna želja za uspehom ume ponekad život da učini tesnim.

U sličnoj situaciji nalazi se i Nataša Bekvalac a sve zbog spektakularnog koncerta za koji se sprema na Dan zaljubljenih u Areni.

U neverovatnoj želji da sve ispadne u najboljem redu, kao i da sve pripreme proteknu dobro, Nataša je priznala da se nalazi u turbulentom periodu života.

- Sada je u fazi moje "raskućavanje". Mislim da ću ostati na ulici. Zapravo, sigurna sam da ću ostati na ulici - izjavila je Nataša Bekvalac za "Blic".

Ona je otkrila i da joj se pre tri dana dogodilo nešto neverovatno, nešto neprijatno...

- Desila mi se strašna stvar pre dva dana. Imala sam kombinaciju neku, pa sam pitala drugaricu koja mi čizma bolje stoji. Ja sam tek posle dva sastanka shvatila da nosim dve potpuno različite čizme. Jedne su bile iznad kolena, druge ispod, totalno drugačije. Mislim da bi žene trebalo da žive bez ogledala. Gledajte se očima drugih ljudi, jer je to najrealnija slika - izjavila je Nataša.

Ogoljena sama pred sobom!

Naime, pre nekoliko meseci, Nataša je za jedan domaći medij priznala kako ni ona nije savršena i da joj se u jednom periodu života nije dopalo ono što vidi u ogledalu.

Svi žele da izgledaju kao ona, a evo šta Nataša Bekvalac kaže o sebi: Urnebesno priznanje pevačice na Instagramu

Tada su se sa njom poistovetile sve žene širom Srbije zbog čega je i dobila gomilu pozitivnih komentara...

– Svaka žena će me razumeti kada kažem da kada upalim ona najsurovija svetla, pa stanem ispred ogledala sa rukama pored tela, a ne kada zauzmem neku pozu, nego se ogolim sama pred sobom, nije baš sve tako savršeno kao kada sam obučena. To je manje važno od momenta koji je bio presudan da počnem da vežbam, a to je kada sam posle sat i po pevanja shvatila da ne mogu da dišem, budući da sam vrlo energična na nastupima. Prvi put mi se desilo da sam tražila dve spore pesme da bih udahnula malo vazduha da bih kasnije mogla da se vratim u svoj tempo. To je za mene bilo strašno poražavajuće. Publika, naravno, to nije osetila, mislila je da to tako treba, ali za mene je to bio odlučujući momenat.